Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli smo ovoliko izdrzati izdrzacemo i do srijede
Meni je nekako bitno da se zavrsi taj dio pa neka puste onda kada bude sve gotovo.
Ovaj put je jedini krivac Ministarstvo saobračaja KS! Njihovi promašaji u planiranju i projektovanju su katastrofalni i KS će koštati najmanje plus 2 miliona KM! GRAS samo čeka da dođe na red u popslovima izvođenja!
vi ste stvarno zreli za stecaj! nema adekvatnog prevoza sa dobrinje prema gradu, ne ispostujete da mrezu kontaktu u roku odradite i jos hocete da vam sve svi kupone kupuju...
U Eskişehiru busevi za sve rute su uvijek po 20 minuta. Imaš svoju karticu koju dobiješ u obližnjem kiosku, studentsku dobiješ momentalno. Nema kupona mjesečnih i čekanja ovih debila da ti to urade. I naravno moderni tramvaji i busevi. Ograđene stanice gdje moraš proći karticom i naravno neke šege i ljudi te počnu šutat i udarat.
Koje godine?
Tramvaji su ujutro katastrofa, prodju 3 dok se ti jedva naguras u cetvrti. Naravno tu su i one osobe koje govore "haj samo jos malo" i sl. da bi usli pod svaku cijenu. I svaki put kazu da ce tramvajski saobracaj biti pojacan ali cisto sumnjam da to uopste urade.