Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ne znam dokle njihov bezobrazluk seze,silom unistavaju svoju firmu,eksperti mora ce se jednom dokazati zasto to radite.ubacujete autobuse na naftu umjesto trmvaja i trolejbusa,svojoj firmi ukidate 12 linija i dajete ih centrotransu mada u sarajevu postoji jos privatnih firmi.grasu iskljucili struju a centrtrans stampa kupone.ok kaznili ste gras dali ste otkaze sto sad ne rjesavate stanje.centrtrans objavio da ce karte biti jeftinije a sad kazu bice ista cijena.jeli to porezni obaveznici i gradani moraju placati privatnim tj vasim firmama.raspadate se draga moja vlado radi talova u firmama koje su posteni ljudi napravili a vi lopovi samo unistavate,ekspert brzo ce 1 juni pa ce te onda polako puniti zatvore,a pare trositi ako Bog da nalijekove.raspali se da Bog da u svom pohlepnom smradu.
GRAS su unistili radnici grasa, a ne ova vlada, svojim lopovlucima a ne vlada koja nije ni pola godine na vlasti. Samom vasom pricom opet potvrđujete da je politika iza svega ovoga.
jest radnici kupovali rezervne dijelove pa nisu uzimali one sto trebaju,radnici i stampali kupone,radnici isli na autopijacu i kupovali polovne autobuse i tramvaje.menadzment onda nije ni trebao toj firmi.stranke koje formiraju vladu su u vlasti i vladi i menadzmentu grasa od 1996.i nije istina da su pola godine.pola godine je ovaj zeljkovic sto je unistio toplane za 77 miliona km.i postao ekspert i jest ekspert on ga skrsi za manje od pola godine.
POČELO JE POČELO HAHAHAHAA POSEREM SE NA OVU DRZAVU I STID ME JE ODAKLE SAM OCA MI
Čim neko napiše u komnetarima ''oca mi'', ''brata mi'' ili tako neku glupost, ja odmah pomislim da je dotična osoba retardirana.
ti ne znas sta je zakletva KONJU RETARDIRANI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za ,, sabriju,, . sve potpisujem sto si napisao. a za onog ,, vuk-a,,, mislim da se vidi iz aviona da je u familijarnoj vezi sa onim lopovima iz vlade ili iz centrotransa. ali, ko drugom jamu kopa , sam u nju pada.sve dolazi na naplatu , pa ce tako i oni odgovarati za ovaj kriminal koji provode.vlada za svoj, a bogami i lopovi iz centrotransa za svoj, tj. ko stoi iza svega ovoga. budite sigurni da se sve ovo dokumentuje i pitanje je samo vremena kad ce sve izaci na vidjelo, i ti lopovi biti pohapseni, bas kao i ovi neki dan koji su mislili da su nedidirljivi. zivi bili pa vidjeli , sta ce biti sa lopovima iz vladei lopovima iz centrotransa. ja im licno zelim sto prije da odu u ,, prdekanu,, . akobogda. insallah.
I ko je sad kriv opet radnici jel?Pa ovo ne da je sistematski nego do u detalje razradjen plan o unistavanju jednog preduzeca,da je to vise postalo sramotno.Evo da se kladimo da ce u roku od 12 mj. centrotrans preuzeti gradski saobracaj u Sarajevu.Sve ce im dati i zemljiste i vozni park i sve zivo radnike ce otpustiti ostaviti samo one podobne i zdra'o.Poslije ce ovi iz vlade biti smijenjeni i nikom nista.Zivi bili pa vidjeli.
uvijek je tramvaj zvonio sarajevom i prevozio raju, a ne bega čengića autobusi(centrotrans) napravili su ruglo od sarajeva bubice i begovi marš iz sarajeva pokupite i svog radeljaša sa sobom.
Gospodin Bubica je Čengića ubacio i dao mu 12 linija , isto vrijeme znaci Centrotrans stampa kupone , u Grasu se gasi struja ( uplaceno je za ovaj dio stamparije ) , dalje Bubica govori da kuponi iz Centrotransa vaze u vozilima Grasa smiješno , taj covjek ne zna sta radi definitivno, dalje ovo je bruka sta taj covjek radi unistava Gras , da Centrotrans ubaci , na pocetku je radio na normalan nacin , sad vise postaje ofirno previse , i za kraj kokurencij je ok, nekaje zasto Hare Trans koji su u doba strajka radili djaba vozilii putnike , zasto i oni sad ne voze na 12 linija ? Mislim da ovo postaje smijesno sta rade gospoda na celu sa SDA , i ovo je vise dno dna , GRAS je bio toliko godina u ovom gradu, jadno je sta i na koji nacin gospoda radi , ali evo sreca sredice se ovo , dobar pokusaj zna se koga da GRAS padne , ali prije ce vlada pasti ;)
@ sabrija Ja sam mislio na Sandžaklije koji na ulici švercuju kupone, dionice, certifikate i ostalo, a Gras nisam ni spomenuo.
to je nama naša "ekspertna vlada " dala
a moze sve fildzan drzavi kad nema zakona nema ko to da kazni..nema vlasti,nema nadlezni samo prebacivanje odgovornosti...
Država za (ne)čovjeka na djelu! :P
Evo ih opet grasovci umjesto da se bave svojim poslom vise po klixu. Gospodo za ovo vas ne placamo!!! Jel se to bunite sto ne mozete dovoljan broj duplih kupona da odstampate, prpa vas ufatila, nema vise dodatne zarade, nego samo ono sto na karticu legne, nema vise dzabaluka goriva radnicima. Vi bi da radite a da rezije ne placate, e nece vise tako moci, nek vas zatvore, isto tako i obicni građani koji nemaju plate ako vi moraju svaki racun na vrijeme da plate inace se struja iskljucuje, a vi bi da struju dobijate onako jaranski džabaluka.
Opet neka GRAS-ova čarlama !
a gdje su im sada sindikalci ? uzeli pare i sute ....
Koliko će sada Sandžaklija ostati na ulici bez posla, moraće štampati kupone o vlastitom trošku.
gospodine nije bitno odakle ste,znajte u tom grasu radi 10 zlatnih ljiljana a nasu vladu ne interesuje ko si i sta si nju interesuje samo njihovi licni interesi.ali evo ako Bog da ne da se tudu djecu pljackati a oatat nekaznjen.pokrenuto je i to pitanje u nizu pa cemo vidjeti ko je upravu.
92 da smo imali 10 000 zlatnih ljiljana ne bi rat trajao 4 godine nego bi trajao 2 g.92 godine da su svi ti silni borci bili tamo gdje im je mjesto na prvim crtama ne bi rat trajao 4 g.Drugo, sandzaklije u sandzak, bosanci i hercegovci ovdje.Uhljebili su se u sve drzavne strukture, a ja sin prvoborca onog koji je 1 dana rata bio na jevrejskom groblju od sandzaklija ne mogu doci na red za posao.A svi su uvoznim linijama dosli ovdje, imaju Sandzaklije svoju drzavu zove se Srbija, tamo nek traze i posao, obrazovanje.Napolje bagro!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi smo krivi ... I radnici i menadžment i narod i vlast .... Svi samo gledaju kako se iznose pare .. niko ništa ne poduzima ... i onda kuknjava ...