Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je podhitno potrebno uvodjenje "smrtne kazne".......
i opet bi je "prezivio" onaj ko ima pare ;)
na lomaču šizofreničara Sulju, ubi nevinog čovjeka :(
sizofrenicara pun grad, sta je sta me gledas? koji krac hoces? beeeeeeeeeeep? kreniiii... i svi oni su maloj raji cool... pod hitno treba donijeti zakon da svi mozemo nosati utoke pa kom opanci kom obojci a ne ovako hodat goloruk ko ziva meta medju budalama
niko nikoga nije povrijedio bez razloga a sto ima vozaca dubradi to je gruga stvar,penzionezi kao i skolarci od prvog osnovne pa do srednje skole pjesace svaki dan po par kilometara zbog obustave grasove relacije hadzici-zovik kroz gradac i niko se nije bunio ali ima altenativna stanica koju pojedini vozaci grasa ne postuju pa umjesto 2 kilometra djeca hodaju 4 ,i pocinitelj je molio da stane vozaca na to mjesto ali nije se to desilo i nastala je svada,zao mi je obadvojice ali ne i vozaca.nastradao je pogresan covjek.a uostalom istina ce izaci na vidjelo.
Očito da nije ''molio'' ... Sounds like ''naredio'' ...
sta fali nek ljudi idu malo pjeske
sulji treba ruke polomiti
"Koliko znam, ujutro bi ponovo trebao biti uspostavljen saobraćaj", ŠTA TO NAMA ZNACI SAD ????????? jestel vi neradnici svesni da od vaseg jadnog prevoza nekim ljudima je posao upitan ako se ne pojave na vrijeme na radno mjesto.
Znači da si ti nepismen i da ideš tamo odakle si došao. Tema je ubistvo čovjeka, poserem ti se na poso preko štele...
Znači nabijem ti mater na najveci qurac u hamali sto postoji, toliko za tebe. Niko te nista pitao nije pitao qurtonu jedan izdr'kani,.
Suljo, Sirija te zove, Suljo..... takvi ko ti nam ne trebaju u BIH, a u Siriji su prijeko potrebni.
Najbolje da se ugase u znak podrske kolegi.
Šta će mrtvom podrška? Bolje da podržavaju one koji su još uvijek živi. Za početak npr. montiranjem normalnih zatvorenih kabini u sve tramvaje, ili redovnijim policijskim nadzorom u vozilima. Ali ne, to naravno ne može jer za to treba nešto konkretno poduzeti - zamisli.
Vjesanje majmuna je blaga kazna.
Znaci opet nije 100% sigurno da ce voziti? -_-
E jebiga moram učiti za kontrolni :( :(
Istraživanje: Klix.ba najkvalitetniji internet portal u BiH Zasto ste ovdje zabranili komentare ???