Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Gras, a Centrotran vodi sarajlije na Jahorinu u Mrsku...
Usrani gras da vozi na planine a nije kadar ni naj osnovnije - potrebnije linije odrzavati po gradu, za gradsko groblje Bare neradi linija vec 2 godine a samo ugroblju ima oko 40.000 ukopanih gradana plus oko 15.000 porodica koji zive u Barama,narod se snalazi kako zna i umije,najcesce putem autobusa za Vogoscu,tu propalu firmu trebalo je davno zatvoriti....
Ja ne znam da skijam,ne volim guzvu,nemam vikendicu na bjelasnici tako da tamo idem samo ljeti i to biciklom...zivilo biciklo zivio Dodik i moj sin @Vidoje.
...ma, ne zezajte...od kad to GRAS "vozi".......hahahahaahahahaaaaaaa
..znaju oni kad treba "voziti"......