Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitali jednog radnika u grasu, koji je tvoj posao? Kaze on vjeruj mi da ne znam....
I da su državljani Sandžaka.
Ima viska uposlenih! Od tih šetača po GRASU stvorite vozače!
Jao fotke, kao da je neki depo a ne remiza jbt. Pored toliko para protracenih pa zar nisu mogli bit iljudi i zamjeniti ove krs tramvaje vise . Jbt koliko ocuvan (dakle iz NJemacke ili slicnih zemalja ) polovan tram moze kostati? Sramota da to nikome ne para oci i da je rji sve to ok.
Pa najmanje je tu vozača površinski kod dubrave kreka doo sekretarica ima rješenje prvog bageriste radi veće plate a plaća se najam privatnih bagera ista stvar je i tu.
Objavite kolko dijete PLATU vozacima
eto nam još 78 sandžaklija. Divno.
nedostaje vama ispravnih vozila, nedostaje vama vala tesko nabrojati sta vam nedoataje, ali para guzovace ne nedostaje
pod hitno privatizirati. vozila i tramvajsku mrežu iznajmiti privatnim firmama, ili da voze vozači privatnih firmi .. administraciju grasa otpustiti ili ko uspije naći posao u privatnim prevozničkim firmama neka radi.
Treba uhljebe iz uprave staviti da voze, ionako je odnos jedan vozac vs deset uhljeba
Samo prekvalifikacija uhljeba iz uprave u vozace. Svakako nista ne rade.
hmmm gdje li su one nove stanice? gdje je linija do hrasnice? jeli ista napravljeno???? samo vi punite dzepove iz budzeta debilima koji nista ne rade
Treba podijeliti polovici zaposljenih otkaze, a ovi SDA glodari hoce da zaposle na foru jos 75 vozaca.
75 x 20000 = 1.5 m KM u kasi SDA. Taman da pokrije troškove kupovanja glasova.
@koki koki slazem se, čega sam se nagledala u toku vožnji pa i kamen bi zaplakao... al eto na dušu mu
1450 plata 6 sati rada
cijela raška zaposlena