{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


GRAS: Donaciju autobusa ne koristiti u ostvarivanje političkih poena

17.9.2014. u 10:10
10
10
GRAS: Donaciju autobusa ne koristiti u ostvarivanje političkih poena
10
GRAS: Donaciju autobusa ne koristiti u ostvarivanje političkih poena
Povodom uspješnog početka realizacije donacije autobusa Vlade Republike Turske i Grada Istanbula i isporuke prva tri autobusa od ukupno 30 koja stižu iz istanbulskog preduzeća za javni saobraćaj (IETT ) GRAS se, u ime građana Kantona Sarajevo i kolektiva preduzeća, zahvalio svima onima koji su pomogli realizaciju ovog projekta.
Projekat je iniciran od strane Fondacije BIGMEV a u njegovoj realizaciji direktno i aktivno su učestvovali Ambasada Republike Turske u BiH, Turska agencija za saradnju i koordinaciju (TIKA ), Ministarstvo komunikacija i prometa BiH, Vlada i Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo i GRAS.

Radi se o vozilima koja su izuzetno kvalitetna i koja će zamjeniti dotrajale autobuse što praktično znači da ćemo građanima obezbjediti bolji i kvalitetniji prevoz.

"S obzirom da je predizborna kampanja u toku pozivamo političke subjekte i pojedince da se suzdrže bilo kojeg vida manipulacije i korištenja ovog projekta u ostvarivanju političkih poena te ličnoj promociji, a posebno one koji ni na koji način nisu zaslužni za njegovu realizaciju", saopćeno je iz GRAS-a,

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: