Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je to, samo da se one naše fukare ne počnu potpisivati po njima. Šta ćeš, debil je debil.
To je samo izgovor Grasa za nerad. Svaki marker se moze skinuti alkoholnom maramicom. Nisu u Stanju oprati sjedista, jednom mjesecno.
KOMSICA ZA KONDUKTERAA
Samo da ovi majmuni ne šaraju po trolejbusu.Ja kada sam bio u ZG,kad sam usao u tramvaj vidio sam da ništa nije ispisano.Nadam se da ovi naši neće isto.
Ne izgledaju baš novi al' eto
Je li dosao i softver uz njih.
Na stranu ova jadna borba za vlast u kantonu al fakat sta je poenta uzeti ovoliki kredit i dati umrloj firmi koja to ne moze vratiti..,
ocekuje se clanak za par dana novi autobusi isararani unisteni ..
Jos da redovno se placa karta i ne uzimaju sebi neg ulazu dalje bio bi gras par exzellente
Sad ce Bake izvaliti da je i ove autobuse kupila SDA-a.
Ako se pojavi "stara vlast", ici ce na molitvu?!
Ja BUDALA !!! Čim dođe nova TROJKA, oni će to vratiti na LOŽ ULJE !!! Pa narod je navikao na UGODAN miris LOŽ ULJA i ČISTOĆU u javnom PREVOZU !!!
Zeleni ce reci da je to njihova zasluga
http://sa..rajevski.ba/premijer-zeljkovic-novinarki-mrs-u-piku-materinu/24273 Zaboravili?