Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino u metropoli kakva je Sarajevo mozete da uzivate u 'vintage' tramvajima i da iskusite kako se truckati na sinama kao da ste se vratili u 1920 godinu.
@bosona.info. Nebi bilo lośe ta idea.. Ali kako bośnjo da vam na zapad ide a gazda kaźe,jarane..Kod nas se radi za Bajram.. A bośnjo danaśnji preće mu dzumu neg da zaradi.. A kuka svako dnevno nema se... Nemoźe i jare i pare. Svaka ćast ko god moźe ina mogućnost,ali netreba bit vjera prije posla i zarade da se ima jesti.
Pojacajte vi nama medjunarodne linije prema Njemackoj i Austriji
Imam pitaje :Ako ce pojacati tramvajske linije prema grobljima onda koji tramvaj vozi prema Barama i Ravnim Bakijama i u koje vrijeme a i za Hambinu carinu.Vjerojatno su to tek uvedene linije pa objasnite to pucanstvu da zna.Hvala!
Imam dobru krušku za prodati!!!
Treba pojačat saobracaj i naveče prema restoranima gdje pjevaju srpske pevaljke
"Prvog dana Bajrama, 15. juna tramvajski i trolejbuski saobraćaj odvijat će se prema redu vožnje za subotu, a autobuski i minibuski saobraćaj prema prazničnom (nedeljnom) redu vožnje". Po gore iznesenom u stvari GRAS uopće neće pojačati svoje linije.
Iskreno, koliko ste cekali dok je ovaj "novi" tramvaj naletio za slike?
Do kojih to groblja tramvaj vozi ?