Poslije dvije godine zastoja
259
"Granit" sutra počinje sa radom
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon lijepe vijesti... Dugo se čekalo ali SDP-ovo obećanje se ispunilo šta god ko mislio o njemu. Definitivno u Jablanici ovog oktobra ide smjena načelnika SDA koji je na vlasti bio i kad se Granit preregistrovao u Sarajevo sa njegovim aminovanjem.
Bilo bi lijepo kad bi nam objavili dokle je istraga protiv bivših čelnika granita? koliko će robije dobiti? hoće li im se oduzeti imovina? nije država kad opljačkani radnici gladni prolaze pored milionskih vila direktora-lopova, gladni!
Ćosića i Šehića za direktore, Lulića za zamjenika....
Kakav SDP kao spasilac. Nije njih niko spasio. Dvije godine većina radnika nije prihvatala stečaj...blokirala..marširala..pljeskala da neće nikad prihvatiti stečaj. Onda preko noći preokret. Vjerovatno su našli podobnog stečajnog. Pitanje je jel ih opet neko vuče za njuške? Kako god, teško ti je njima samima sa svojom mukom....
Samo vi isklesajte gromade kamena jablaničkog. Svima će se on zabijeliti iznad grobova.
dedić je seljaće iz prigradskog naselja i nije nikad trebo iti nacelnik da nije nena i deda po selima .covjek je sebi priskrbio 3 stana u kantonu i jedan u sarajevu,nevjerovatno za jedno cobanche
Najbolje je pitati radnike Granita kakve veze ima SDP sa ovim. Samo je SDP stao uz Granit i njegove radnike dok je Dedic svojim odlukama stao protiv Granita i on sa ozivljavanjem proizvodnje u Granitu nema nista i to zna cijela Jablanica. Da je po Dedicu, Granit nikad ne bi proradio
Kakve veze ima SDP sa granitom. Pa oni nikakve ovlasti nemaju u Jablanici a kamoli da nešto rješavaju. Ni ja nešto pretjerano ne simpatišem Dedića, ali svaka mu čast na ovome, jer je itekako najzaslužniji za ovo. A one lopove što su pokrali, dabogda im svaka marka za lijeka trebala.
Sve pokradene pare su tu negdje kod glavonja. Treba Im uzeti sve što imaju. Treba SDA gurnuti u Neretvu. Treba tadašnju stoku iz agencije za privatizaciju koji su uzeli mito naći i žive ih zakopati. J.bla im SDA ma.ku. Ko je više ta SDA??? Sve su uništili! Skupina nesposobnjakovića koji samo piju krv Bosni! Narode koji znaš! Ništa ne znaš!
ne moze se na ovo popljuvat, ovo je finalno okoncanje dvogodisnje agonije i razvlacanje pameti gladnih ljudi. doduse, sad ide drugi dio - stranacka svojatanja
Nekako mi je i logicno da nema puno komentara. Vecina komentatora ovdje su dezurni \"pljuvaci\", a na ovo je tesko pljunuti. Svaka cast onima koji su omogucili da Granit ponovo pocne sa radom!
SDP-ov je ministar (Amer Zagorcic, ministar privrede u HNK) koji je na slucaju \"Granit\" radio danonocno otkako je stupio na duznost i on je ovo izgurao. A radnici znaju koliko je SDP cijelo vrijeme bio uz njih, znaju oni za sve sto je uradjeno. Toliko.
SVAKA CAST SDP!
Svaka cast,obecano izvrseno.Neka su pocele i lijepe vijesti.
a na koji način SDP ima veze s početkom rada granita?
nema salem veze sa tim sto je granit proradio, nikakve nikakve veze
Sve zasluge idu nacelniku Opcine Jablanica Gosp. Salemu Dedicu. LJUDI KAO ON TREBAJU DA I DALJE VODE OVAJ GRAD! POZDRAV