Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staje sa onim sto na granci ucjenjju putnike i i traze mito !!??
Ovako se svi kao dogovaraju jer priznaju krivicu. Cak i ubice. Ebo ti takvo tuzilastvo, da se naprave primjeri dugotrajnog zatvora, oduzimanja imovine itd. niko se nebi usudio biti diler, ubica, korumpiran, kriminalac i sta sve vec ne.
Sudija: Jesi li to uradio? Policajac: Jesam. Sudija: Dobro je, mislio sam biće ovo jedan od onih mukotrpnih procesa koji se razvlače i po petnaest minuta.
Treba uhapsit sad ove sto ne zele ponistit nezakonit konkurs! Ko ce da postuje ovako primljene drzavne sluzbenike??? NIKO!!
Zasto director Zoran Galic ne ponisti konkurs. Ima zakonsko uporiste a nece, a zasto nece, jer je dio tala
Dragan Kulic nema interesa da ponisti konkurs jer je I on ubacio svoje. Valja ljudima vracati pare
Sta bi sa onim novim zatvorom?pun?
Samo Ovčina koliko je svoje rodbine zaposlio a najbliže u institucije BiH uz nagodbu ti meni cerku zaposliš, ja tebi brata u graničnu!
bošnjačka posla
A jest nam tužilaštvo i sudstvo nagodno, onaj ubio pa se nagodio, onaj ukro 10.5 m za respiratore pa se nagodio, ovaj zaposlio pa se nagodio, ko god kakav belaj napravi, nagodi se. Jbm mu miša, hajd da se i mi smrtnici malo nagodimo za kakvu brzu lovu, beze se patimo i ispadamo glupi.
Pusten, nagodba ??? A smijesne drzave i suda hahahh
cjenovnik bosnjak 30h srbin 20h hrvat 10h
u prijevou uvjetna, ostaje na poslu
Gledaj još konkurs nije poništen. E tugo moja
Ovo je sve otislo u p. matrinu. Ovo niko nema autoritet i vlast. Ovo svi rade sta hoce.
Svi u čumez
Treba pohapsiti pola države.
I onda mene vaki papci na grani pitaju PAJDO IMA LI STA ZA PRIJAVIT RAKIJE suhovine. Da je kriterij da imaju bar prednje zube u zvaljama ne bi imali ni jednog granicara nit carinika. Kad ulazis u Bosnu dovoljno ti je kad njih vidis znas gdje si doso. Fuj brate na sto smo spali. Fuj fuj fuj
Treba uhapsit sad ove sto ne zele ponistit nezakonit konkurs! Ko ce da postuje ovako primljene drzavne sluzbenike??? NIKO!!