Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legalizirati. Raja se moze lijeciti. Drzava moze uzimati strasne pare na porezu. Razbijes kriminalne lance. Profitiras od turizma dok nije citav svijet legalizovao. Ako moze šiša onda mora i moc i trava.
nema u Gacku ili oko Gacka sume sama pasivna vukojebina i vrleti,ima zbunja jedino ako je to suma ko pozna taj kraj zna o cemu govorim!
@piere dobra!
Ne leti za ajdukom u šumu!!!
pa šta će u šumi.
“Opojna droga”? Heroin sto valjaju drotovi i politicari je antibiotik? Jedino nije u redu da iz crne gore nam je prodaju umjesti da imamo plantaze ovog caja. U trgovinskom smo minusu sa crnom gorom a mozemo to lako ispraviti
ćuko namiriso.
Baš je nestašan čim je pobjegao haha
@zmajcekSaUne nije treb’o
😂😂😂😂😂😂😂😂🏃🏿🏃🏿🏃🏿🏃🏿🏃🏿 kralj .... 🍻👍
Želite li naći ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club
A zar ta marihuana nije dozvoljena, a duhan zabranjenu
eto sad cemo da pusimo kitj
Marihuana se ne smije legalizovati. Iako mozda na prvi pogled mozda nije opasna, dokazano je da i kratkorocno koristenje izaziva enormnu stetu u mozgu. Osim toga, cesto je ona "ulazna" droga koja ovisnike cesto navodi na teze droge.
Osim medicinske svrhe
@Bosaneros02 U doba informacija biti tako ignorantan je izbor. A svako ko je upucen imalo u ovu tematiku moze odmah skontati da nemas pojma o cemu pricas. Ne krivi biljku slabe karaktere sto ne znaju odbiti smece. Gore stvari se prodaju u apotekama od ovoga, a cinjenica da se postepeno legalizuje u svijetu pokazuje trend koji se ne moze zaustaviti.
LEGALIZUJTE PA NECE BIT KRIJUMCARENJA 😁
Ovo je ne shvatljivo! Valjda je neko pravilo bezbjednosti da se sumnjicava lica drze pod direktnim(represivnim) nadzorom dok prikupljaju dokazi.Ovakav luksuz ljudi sa "prve linije" nebi smjeli sebi dozvoliti.
Bicu sasvim iskren.....libo me racku !