Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto stupa u strajk, nije im dovoljno sto po autobusu dobiju 100Eura mita???
Ja sam predvidio iduce godine propast budzeta. Ali slusajuci koliko se firmi zatvara ovih dana, izgleda da ce budzetlije i ranije ostati bez krave muzare. Veselite se ljudi, blizu je propast ove nakaradne drzave po mjeri budzteskih korisnika
U štrajku postoje pravila i građani nebi trebali biti oštećeni u velikoj mjeri a što se tiče korumpiranih policajaca sve ih je manje i sve su teže noćne smjene.Sve dok pojedini nebudu poštovali pisane zakone naše države neće od njh imati korist ali kod takvih vjerovatno nepostoji ni u kući gazda pa nisu navikli.
Ti si idot sem takav..A za ostale,ne moze neobrazovan kadar raditi u drzavnim sluzbama...molim lijepo
Sta imaju oni strajkovati,dnevno prime mita ko 3 plate....Nema gorih ljudi.Nekome puste 2 slepera robe bez carine,a nekome za 2 mobitela naplate cijenu vecu od cijene paketa.Nema vecih lopova...
strajkaju oni kojima to nije nuzno: imaju redovne place, doprinose i sve. to ne rade, niti mogu raditi oni u privatnom sektoru. drzavnim sluzbenicima je to bar lako: traziti hljeba nad pogacom. ako im se ne sviđa gdje rade, neka daju otkaz, ima ko hoce
Može da radim jednu noćnu smjenu sam bez plaće?
Neko mora raditi i u Graničnoj policiji...nije penta u smanjivanju plata, na ovaj način se ruši i država BiH ili bar ono što je ostalo od nje.
zivom svasta u obraz stane
Kad ste išli u DGS od nas, smijali ste se nama kolike su nam bile male plate. Sad nas boli briga za vas,
samo nemojte nam praunucima vize uvesti da mogu barem na jahorinu da odu ocam
puca polako sav po sav.... nadam se samo da ce cijevi sablje i strikovi da se konacno stimaju za sve one koji su ovu drzavu popljackali pa da umjesto plemenskih pobuda prorade one stomacne.
znaci strpljenja molim kud ste navrli ajde valjda ce praunuci docekati
Prije tacno 21-u dod. sam govorio Muslimanima Sarajeva u kom sam radio,da ne idu u rat sa Srbima,jer ce u suprotnom dobiti granicu sa Srbijom na Trebevicu i na Vracama,na sto su se oni cinicki smijali uz komentar: \'\'Prije ce Miljacka teci prema Palama no sto se uspostavi Srpska granica na Trebevicu i Vracama\'\'.I sta se desi ?Desi se to sto sam i tvrdio. Tako ce vam biti u buduce i sa granicama izmedju R.S. I M-B, kontrolisace ih policajci iz R.S. i H-B prema Bosnjackoj dzamahiriji.-samo strpljenja molim!
Kad granicna policija strajkuje da li oni otvore granice ili ih zatvore?
Šta se dešava sa ovim mozgovima Budžetskim !!!!! Znate li vi da ste opustošili i uništili ovu zemlju upravo zbog visokih i nerealnih plata , a da ne spominjem koliko vas je viška !!!!!!!!!