Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se tiče ovih putnih isprava imao sam jedan problem sa tim. Naime, prošao sam po nekoliko puta granice od BiH do Austrije, nigdje me na svu sreću nisu provjerili ovim čitačima, da bi neki dan otišao u poštu da obnovim pasoš a tamo se ibrete od kud meni uopće pasoš kad u sistemu jasno stoji da pasoš nikad nije izdat, a kod mene je već dugi niz godina. Znači da je moj pasoš bio nevažeći zbog greške u sistemu i platio bi masnu kaznu i možda čak u završio zbog nečije greške da su me uhvatili na granici. Nekad zaista nije sirotinja kriva.
Pasosi Bosne i Hercegovine se stampaju u Njemackoj od firme Gieschke & Devriant, kao i vecina euro novcanica i pososa drugih zemalja, samostalne zemlje u sustine ne postoje, samo multi-kulti nacionalne kompanije sa zionistima vlasnicima.
SELAMALEJK