Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispitati porijekla imovina granicnim policajcima...mnogi od njih od plata ne bi imali onolike nekretnine i skupocijene automobile...ali ko ce ispitati kad i ovi sto trebaju ispitati su u sluzbi mafije...
Ovo je prilika migrantima da vide kako izgleda granični policajac...barem preko fotografije.
Morali bi i priznati da je bilo i POTKIVANJA koje nije obuhvaceno u ovim podatcima pogotovu na istocnoj strani granice .
hhnmmjkjjjjjnnnnnnnmnnnnnnnjnnn mknnjjjjjj
A prošlo 47000 osoba u 40000 vozila
Ovi hapse one koji pomazu da migranti napuste BiH.
Strasno loši rezultati...
Pa jucer ovdje na kliksu citam reklamu kako migranti nikad ne odaju osobe koje ih prevlace. Ehhh sad, je li to bio otvoren poziv novinara ili sta drugo to samo klix novinar zna. Samo kazem sta sam zapazio i procitao.
kad vidim "Granicna policija BiH" asocijacija mi bude kako njih dvojica hrcu u autu u patroli a pored njih prolaze kamioni krijumcarene robe, izbjeglice, droga, naoruzanje i sta vec sve ne...
@jean_coek_jenna_zena duše drage umorne od posla ...nije im lako hahahaha
iGranicar build 2019.
To su oni što njajuke u šumi na Šćepan polju.... I nemaju tu vodu napomenuo bih...
šuplja zemlja, šuplji ljudi, šuplja granica i na kraju šuplja i priča.