Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije gradila Hrvatska s BiH strane. Taj dio je gradila rafinerija. Granica ide sredinom Save i do polovine su cijevi u vlasništvu Hr, a drugi dio u vlasništvu rafinerije. 😂😂 Kako ćemo sada definirati tu agresiju...kao cjelovitu ili djelomičnu 😂
HAHAHAHAH do polovine vasništvo države Hrvatske a drugi dio vlasništvo rafinerije???koje ti droge koristišPa rijeka je državna granica između Hrvatske i BIH.....
Ajd malo ozbiljnosti...ne razumijem stalnu dramaturgiju oko svega. Stalno su bitne tenzije i preseravanja s kojekakvim ispraznim floskulama o agresijama, neprijateljima, integritetu. Riješi se problem koji uništava dva grada i onda nastaje novi problem jer bi neko bio šef. Jbt. plinska cijev koja napaja jednu tvornicu. Možeš misliti agresije. Umjesto da se kaže, bravo, RS i FBiH nisu mogle dobaciti s plinom do rafinerije, uskočila je Hr, odmah destrukcija i dizanje tenzija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesam li ja dobro skontao da se oni sprdaju u ovom dopisu sa dzaferom i komsicem
Pravi odgovor pokvarenom željku.
OVO JE HINJSKI POTEZ RUSKO-POSRBICKO-POHRVATICKE-HRVATSKE HINJSKE POLITIKE NA SUVERENITET BIH. OVAJ KLOSAR COVICEV KOJEG TREBA UHAPSITI ZAJEDNO SA GALICEM CIM SE TADICKU UHAPSI I SMJESTI U ZATVOR RUSI SUVERENITET BIH I DAYTONSKI SPORAZUM!
HOFFMAN MAMU TI GREBEM IZDAJNICKU I POKVARENU, KAO I GALICY. DOCI CE VRIJEME KAD CE TE VAS DVOJICA COVICEVIH KRIMINALACA U ZATVOR JER OTVORENO RUSITE SUVERINITET BIH I TO NE SAMO U BOSANSKOM BRODU, NEGO I U BIHACU!
A COVICU PORUKA, TI LICNO, NIKAD VISE CLAN PREDSJEDNISTVA BIH BITI NECES ZBOG OVIH HINJSKIH NASRTAJA NA BIH!
A nemojte da saljete ni ronioce ni nista... ovi nam hladno usli u zemlju kopali radili sta su htjeli nasi cekaju dopis.. koje go.no od zemlje.. najbolje bi bilo da nas Uzbekistan aneksira pa sta bude...
OHR, Amerika, NATO, EU, svi sute i prave se blesavi. Gospodo draga, ovdje se radi o instalaciji garavog apartheida kojeg podrzavaju ovi gore.
granicna zna šta radi, valjda štiti granice naših susjeda, a da traže dopis da bi radili svoj posao sramota, hitna smjena,bagra stranačka
Pa kojeg se vraga nazivate granicna policija,ako ne znate cuvati granicu!?
Sad se sjetili likovi granične policije, a kad je trebalo istim vratiti plaće na staro onda nije moglo..
Kao što su ispitali AGRESIJU za PELJEŠKI MOST !!!
To je slucaj za ministricu vanjskih poslova Turkovicku. Treba zaroniti u Savu i licno se uvjeriti u taj cin agresije hrvatskih cijevi koje tako bezobzirno narusavaju integritet i suverenost BiH. Vjerujem da ni Bajden nece ostati ravnodusan.
Cirkus Država sa Klovnovima iz Granične Policije
Vidi kera malog sto laje. Pa u kojoj ovo drzavi ima? Zamislite bilo koju državu u svijetu, SAD, Rusiju, VB, Njemačku, Tursku, Maltu, Tungusiju - da neki tamo portparolčić, pudlica, laje i šprda se sa kolektivnim šefom države? I hoćemo red u državi??
2022 Željko ❤️ stavi ga i ne vadi
Citam komentare i ne mogu vjerovati da ima ljudi koji ne vide da se S. Hofman sprda sa Komsicem. I ima pravo. Kako je palamudio za peljeski most koji Hrvati od milja vec zovu Komsica cuprija tako sada za plinovod. Pa gdje si jarane bio kad su se potpisivali ugovori o plinskoj interkonekciji rafinerije Brod sa HR. Covjek pjan ne zna gdje udara. Sutra ce mu smetati juzna konekcija od Hr granice prema BiH.
Pa Hrvatska ima sporazum sa Republikom Srpskom.
Ovaj Hoffman konstatno radi protiv interesa Bosne i Hercegovine. Ne znam iz koje je stranke,ali je katastrofalan. On brani onog direktora granicne policije koji stiti Hrvatsku granicu(da migranti ne izlaze oz Bosne),umjesto da stite granicu BiH sa Srbijom(da migranti ne mogu uci). I jos sad se pravi lud,kao nema predsjednistvo ingerenciju.Bitno je da je Hrvatska opet oza ledja radi Bosni(a vi pijte ozujsku i janu).
Da nije ova vijest bila na HRTu, Džafo i Komša ne bi ni znali, pa se ne bi danas ni javljali ...a četiri godine prošlo. Džefa i Komša ko Mujo i Haso.