Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ne sprijece ulazak u Bosnu sa srpske strane ? Kakve veze nasa granicna policija ima s tim sto ilegalni migranti hoce u Hrvatsku. Bez dokumenata! Jel nasa granicna policija radi u interesu nas ili interesu Hrvatske ? Pa nisu to nasi gradjani da ih sprijecavaju. Sta kaze Radoncic na ovo ?
@gooUser1588700327 A pazi u clanku se navodi granicni prelaz, to bitno mijenja stvar. Sad ne znam jel to to.
@gooUser1588700327 Radoncic bio u pravu. Sve osim Sirijaca, spakovati na avion i nazad u svoju zemlju. Ovo nisu izbjeglice nego osobe koje su ilegalno prešle granicu. Ako zatraže azil, brzim postupkom rješavati i nazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel neko kontaktirao amasadora Pakistana od nasih institucija, evo 80 njegovih drzavljana u problemu? Naravno da nije, banana drzava a bogami i banana ambasada, radi se kako se hoce a nikoga nije briga nizasta.
Zašto? Neka idu
Borimo se da zadrzimo strucnjake kod.nas
Za svaku pohvalu, ljudi rade svoj poso’ onako odlucno, profesionalno kako samo glupi bošnjo zna. Jedi ih puštaju drugi im ne daju samo bošnjo glupi im ne da ni nazad ni napred vec kobiva nek vas tu ...
Jel ovi znaju svoj posao? Trebaju braniti ulazak tim istim migrantima u BiH, a ne braniti izlaz
Ovi izgleda nisu dobro razumijeli?! Migrante treba spriječiti da uđu, ne da izađu!!!
Zašto ? Pusti ih da idu..m
Spriječavate ih da pređu u Hrvatsku, a ne spriječavate ih da ulaze u BiH !? Jel kod vas dobro sve, jeste testirani !? A majko mila....
Nasa policija je pravo čudo, kad sve zemlje puštaju migrante da napuste njihovu teritoriju, kod nas policija ih zadržava. Ccccc, da nije tužno bilo bi smiješno.
Budale,treba ih pistiti...
ZASTO????
Ne sprjecavajte ih da li ste normalni. Pa ima ih barem 7.000 na USK sad.
Jedni ih pustaju, drugi ih vracaju :D Srbija i Hrvatska igraju tenisa sa Bosnom hehe
Jel' ovo uspjeh granicne policije?