Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad prizna genocid onda mozemo o svemu ostalom!!do tada ne zovite đikana!
Bosnu treba prvo ocistit od smeca...Mislim na smece iz moje nacije (Bosnjaka) ...pa onda
ni ja ne kontam sta je htio reci cavadini
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj klix skupa sa fekalnom tv fakat izgleda ima zadatak da naM pamet razvlaci.Dajte ba,kakva saradnja kad ljudi stalno iznova smisljaju kako da dohakaju BiH,dosli su da uljuljaju Bosnju i da se ovaj opusti kao svaki put do sada.
I tu su neizostavni tekstovi o štetnosti nacionalizma koje klix i ostali mediji svakodnevno poturaju Bošnjacima.
Je li se iko i za šta ikome izvinuo ?
Granica,Drina??Uz priznanje genocida,granica mora biti naš prioritet.Nema nikakvog potpisivanja dok se to ne riješi na način da to bude granica BiH. Ne samo na papiru,nego i u praksi. Ne nekakve nazovi republike,nego države BiH.Bez potpisanog sporazuma o granici nema napretka ka EU,ni nama ni njima. Potom pitanje pokradene ili nevraćene imovine BiH. To su razlozi koji žuljaju Vučića i koji su ga natjerali da (privremeno) proguta svoj četnikluk.Tu nam je velika šansa da popravimo dosadašnje propuste. Samo treba biti istrajan,ne popuštati po tim pitanjia,naročito prva dva.
Denis Zvizdic tokom Vuciceve posjete izjavljivao da je on adresa za sve dogovore. Dakle, predstavljao se za Prvog u Bosnjaka. Fino Zvizdicu. To se zove lojalnost.
da ti cia definise tog modernog bosnjaka? u kratkim crtama...............................ko vise da,nema tu lojalnosti grama
steta, danas nisam halis'oo hagra...
kakvi dogovori sa katilima koji su nas unazadili 1000 narednih godina,pobili,opljackali,silovali,zapisavali teritorije,podrzavali i ucestvovali sa ljudstvom i materijalno tehnickim sredstvima? halooooooooo dziberi!
Ko sto sam ti mamu oficirsku qrvetinu guzio jel tako :D
Još jedna tura tolerancije i dobrosusjedstva. Ovo postaje neizdrživo.
Rece sin oficirske qrvetine :D
Čije "naše"? Mene ima u više primjeraka?
GENOCIDNA !!!!!
aj akd zavrsite sa srbijom a inace vam trebalo 20 god da krenete onda na neki 20 godina morete krenut sa hrvatskom pregovore mislim .. gdje vam se zuri
Cheese. Klik.
Srbi se opet naoruzavaju, pamet u glavu...
?
Treba sve njih pohapsiti da nije njih ne bi ni bilo nastalih problema!
...srećna lica i osmjesi "naših lidera". traži se molerska tvrtka specijalizovana za farbanja budućnosti "u ružičaste" tonove. ako nema, more proć i medijska grupa đilasa juniora, bivšeg beogradskog "džeka drvosjeka".
Osmjeh, da. Primjetih. Ništa novo ustvari. Eee. Šta se sve izdešava...i šta nas čeka. Bolje ne mislit.
mozes misliti lidera jedan obilazio polozaje odakle tuku sarajevo te gebelsovski proklamuje kako treba ubiti 100 muslimana za jednog srbina drugi je pak gurno u masinu ne naoruzan ,ne spreman ,ne opremljen narod ,ostavljao bosnu u amanet ,dok mu je mali provodio vrijeme u sefu jbm te zivote
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa sta su do sad radili kad se o ovom tek treba "pricati"?