Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, svaka cast. Samo nista trebali to na katolickoj gimnaziji napisati, nego na zgradi vlade RSa ili tako nesto.
niste*
I ta cirilica mi smeta sto se forsira toliko. Do rata svi pisali latinicom, a sad pisu cirilicom vise nego u Srbiji. Kad hodas po Srbiji skoro svi grafiti su latinicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nedam vise ni marke nikom,samo eure saljem,ma ni banke vise.Kako neces dat kad si pola radi sebe a pola radi roditelja otiso da pomognes sebi a i roditeljima,pa ako brat neradi,sestra.Sta ces gledat da nema sta jest,da mu djete nema za uzine,moras poslat,jedino ako si necovjek i gledas samo svoje guzove.Ni ja isti nisam volio napustit kucni prag ali vjerujte neko mora jer nemas nikog da te pogura,jer si obicni gradzanin kojeg zalibo i za vjerom i nacijom,hocemo samo dostojanstven zivot.
A inace ovi koji su otisli nisu glasali? I ovaj koji je pisao nije glasao? Pod pretpostavkom da su svi glasali - kako znati ko je glasao za ove lopove na vlasti, a ko je glasao za lopove koji zele biti na vlasti? Ljudima ovdje uvijek neko drugi kriv! Stalno komentari 'Glasali ste, eto vam sad...' A sta si ti radio dok su drugi glasali? Ako si se borio protiv trenutnog sistema, otkud znas da nisam i ja?
Realno,ako iko moze nesto promijeniti u drzavi to su mladi,a oni odlaze...i to odgovara vlastima,jer ostaju oni koji su ih i doveli na vlast,i dok ne izumru,glasat ce za iste.Najveci problem je sto ti isti truju svoju djecu i unuke time da isto razmisljaju kao oni....jednostavno treba vrijeme,ne ide drugacije
banjoj ili banjaluci ili banji luka
Ovo je skroz izvučeno iz konteksta, onaj ko šalje novac familiji ne finansira vladajuće strukture a onaj kome šalje i ne glasa za one koji su ga doveli na rub siromaštva , druga je stvar kad dijaspora daje donacije za vladajuće stranke onda to i ode u njihov džep i narod nema nikakve koristi od toga, tu vrstu priliva novca za uhljebe treba stopirati.
Glasaju najvuse ti sto nemaju sta jesti. Cudno, al je tako
Novcem koji se zaradi u stranoj zemlji se kupuju namirnice i ostale zivotne potrepstine a time se i placa porez, jer u svemu sto placas uracunat je i porez. I gdje ide taj porez, tko ga trosi? Znaci nije izvuceno iz konteksta. Pametno je napisano ali se novac nece prestati slati jer ljudi moraju nekako zivjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je trebalo stajati na autobusima za Slovačku.
Hajd da napokon nešto pametno čujem i iz šumske. Pišite na svakom koraku, osvjestite uspavane ovce ☝️ Ovo bi trebalo po čitavoj BiH da se piše ☝️
Sjetite se pokojnog Srđana Aleksića.
Je li se ovo opet rezim rusi s desna. Cuj bice RS slobodna.
Oktobar 1994 Pratim prvi Austriski program (Orf1) i emisiju 'Zeit im Bild' (Vrijeme u slici ili kako mi kaźemo 'Dnevnik') Prenose kako Lijepi Hare na CNN-u na dobrom engleskom daje intereiev ' nama je najbitnija jaka dijaspora' Tada ga nisam shvatao a nešto kasnije mnogo dobro
grafit je duhovit i vickast jos samo da autori grafita skontaju da samo postoji drzava BOSNA I HERCEGOVINA, gdje bi im bio kraj. ovako ostaje gorak ukus u ustima da ,, duhoviti ,, decki su isti kao i Dodik . ps ,, Bog daje covjek uzima ,, sto bi reko -----ja
V A N D A L I Z A M ... Cinjenica je na grafitu ali na pogresnom mijestu !!!
Turci pisu cirilicom
@GlavniBaja ⚜️NEKA SI PRIZNAO POTURICO 500 GODINA PIŠITE I DALJE
ti pisi arebicom mangupe
nek posalju namoj racun ja nisam glaso zanji
U redu, samo sta znaci ovo "crvene sekte"? Jel moze neko iz Revolta da objasni?
Boli nas čuna za sve