Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi cemo je tako zvati ! A primitivn skupstinari KS nek se stide dok su zivi ! Obzirom na Goranovu hrabrost zamislite bijednike koji zbog naredjenja iz Stranke ne smiju dici 2 prsta ! Fuuuuj, stoko bez repa !
@Realista u bobu Jesu ovo anti SDA protesti ili anti-bosnjacko Sarajevo u apartheid daytonskoj Bosni protesti? Cini mi se da pocinje biti ovo drugo, tacnije da i ovo i ono o Sebiji itd, pocinje biti zajebancija jer neki ne zele bosnjacko Sarajevo.
Treba poceti traziti odanost bosnjackom seheru Sarajevu i to tako da ujutro svi kad izlaze iz kuca moraju ljubiti ljiljane.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Bravo za Sarjevske ilegalce (ponovo nakon toliko godina), samo otpor!
BRAVO!
Smarate (pokoj dusi ovom covjeku) i svaka cast, ali on je uradio ono sto je svaki normalan gradjanin Sarajeva trebao. Zasto se ova dvorana ne bi zvala npr Musan Topalovic Caco ili Mehmed Alagic, Izet Nanic, Ramiz Delalic Celo...ako je po zasluga u ratu. Ili pak ime nekog drugog sehida i borca za ovaj grad.
Zar kod vas u SDA sve mora da se svodi na vjeru i naciju ?
Zato sto ne da SDA i IZ da se ista zove po pederima. Imaju tu neku odbojnost prema likovima koji dudlaju kitu. Kad budemo otvorenija i tolerantnija zemlja, mozda i Caco i Celo i slicni dobiju tablu negdje. Ako nista, bar od svih onih zadovoljnih musterija kojima su dudlali kitu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otpor samo Otpor ovoj vladajucoj stoki sitnog zuba
Naziv dvorane "Novo Sarajevo" je privremenog karaktera. Samo dok smisle koji još od pripadnika "Mladih muslimana" nema svoju ulicu, školu, dvoranu, obdanište i sl.
Podrška piscima grafita. (R)evolucija. SF SN.
tako se to radi...jeste da je vandalizam, al je ipak otpor...buržoazija će i ovo da popljuje jer je to tobože uništavanje javne imovine...
Od 92' glasam za SDA, pravi sam mamlaz, ali od danas ko mojoj porodici i meni a ima nas četiri člana porodice sa pravom glasa spomene SDA stranku odred ću se preko novina.
Dvorana Grbavica, Mimoza, itd..... ne pominjati nikakva imena...bjez ba!
za mene ce uvijek biti goran cengic dvorana i svima cu govoriti da tako govore a sda nema vise sta da dokazuje ko je i sta je
@Gurabbija a tebe Batko posjetio u kuci
I sasvim odgovara naziv "Novo Sarajevo". Jer i zaista živimo u nekom Novom Sarajevu, gdje su sva mjerila vrijednosti podređena novosarajlijama i gdje se hrabrost i vrijednost Starog Sarajeva i ljudi poput Gorana Čengića mogu samo sanjati.
odmah unistili novo pa ce onda da p*zde i placu kako vlast ne radi nista. Nebi Kina mogla napraviti sta vi mozete pokvariti.
GLEDAJ NA KLIXU ODGOVOR NA KRIŽALJCI SELMA BAJRAMI, AKO JE OVO SELMA BAJRAMI JA SAM ALEN DELON
Dole SDA govna
ima li kakva ulica,dvorana i slicno da se zove ISMET BAJRAMOVIC CELO????
SPECIJALNA PONUDA: NOVE, NOVAC KREDIT, BRZO POSEBNO TRA POPRAVITI, 3% U 24 sata. Ti si trazio kredit od novac za ostvarivanje tvoj projekt - Ti si odbijen od strane vaših banaka - Treba ti kredit da očistiš svoje dugove, da platiš račune ili pokrenuti projekat. Kontakt: [email protected]