{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradsko vijeće Sarajeva sutra o dodjeli priznanja Florence Hartmann i Kadiru Topbasu

F
24.2.2015. u 11:20
2
1
Gradsko vijeće Sarajeva sutra o dodjeli priznanja Florence Hartmann i Kadiru Topbasu
2
Gradsko vijeće Sarajeva sutra o dodjeli priznanja Florence Hartmann i Kadiru Topbasu
Foto: Arhiv
Gradsko vijeće Grada Sarajeva bi na sjednici najavljenoj za sutra trebalo donijeti odluku o dodjeli priznanja ''Počasni građanin Grada Sarajeva'' Florence Hartmann i dr. Kadiru Topbasu.
Vijećnici će razmatrati i Odluku o razrješenju članova radnih tijela Gradskog vijeća, o izboru novih članova radnih tijela, te o radnom statusu predsjedavajućeg GV-a.

Kako je najavljeno iz Gradske službe, na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana "Švrakino selo - Mlakve“, a bit će razmatrana i odluka o pokretanju aktivnosti na pristupanju Grada Sarajeva VI fazi Mreže zdravih gradova Svjetske zdravstvene organizacije (SZO).

Također će sutra biti razmatran i prijedlog Odluke o usvajanju Akcionog plana rodne ravnopravnosti Grada Sarajeva, a koji doprinosi primjeni Zakona o ravnopravnosti spolova i Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti na lokalnom nivou.

Vijećnici će razmatrati i odluku o platama i naknadama u organima Grada Sarajeva.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o provođenju Odluke o uvjetima i postupku prihvatanja pokroviteljstva Grada Sarajeva u 2014. godini za oblast kulture, sporta i obrazovanja, kao i Izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva na planu međunarodne saradnje u BiH i inozemstvu u toku 2014. Godine.

Sjednica će biti održana u Ovalnoj sali Gradskog vijeća.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: