{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradsko vijeće Grada Sarajeva o razrješenju zamjenika gradonačelnika

F
29.4.2015. u 08:08
0
2
Gradsko vijeće Grada Sarajeva o razrješenju zamjenika gradonačelnika
0
Gradsko vijeće Grada Sarajeva o razrješenju zamjenika gradonačelnika
Gradsko vijeće Grada Sarajeva danas bi trebalo donijeti odluku o dodjeli priznanja "Ključ Grada Sarajeva". Vijećnici će razmatrati i Prijedlog Odluke o razrješenju zamjenika gradonačelnika Grada Sarajeva, kao i o razrješenju člana radnog tijela Gradskog vijeća Grada Sarajeva, te o izboru člana radnog tijela Gradskog vijeća Grada Sarajeva
Na dnevnom redu sjednice je i donošenje odluke o usvajanju Regulacionog plana "Mahmutovac", kao i eventualno donošenje odluke o davanju u zakup nepokretnih stvari u vlasništvu Grada Sarajeva.

Također će biti razmatran i Prijedlog zaključaka u povodu razmatranja Informacije o problematici provođenja u praksi Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja s aspekta gradskih propisa iz iste oblasti, te otpočetih sudskih postupaka i refleksije sudske prakse i postupaka u odnosu na Grad Sarajevo

Pred gradskim vijećnicima je i nekoliko izvještaja kao što je Izvještaj o aktivnostima na Projektu "Revitalizacija Trebevićke žičare", o kulturnim manifestacijama od posebnog interesa za Grad Sarajevo za 2014. godinu i pripreme za održavanje EYOF 2017.

Na dnevnom redu je i nekoliko informacija o stanju turizma, o upošljavanju u Gradskoj upravi i Pravobranilaštvu Grada Sarajeva od početka aktuelnog mandata i način zapošljavanja, kao i Informacija o upošljavanju u Javnom preduzeću "Olimpijski bazen Otoka" d.o.o. Sarajevo, od početka aktuelnog mandata i način zapošljavanja, a na tragu važećih propisa i zaključaka Gradskog vijeća.

Sjednica će biti održana u zgradi Gradske uprave Sarajeva, s početkom u 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: