Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjičani, vaš je Nermin Nikšić, spakujte se i na vrata kao dobre komšije i ubjedite ga da ne bude servilan prema HDZ-u nego da brani svoj grad, kanton i državu.
Za sest godina, od 2016-2022 godine u FBIH je na kladjenje ukradeno 5,5 MILIJARDI EURA! Znaci jedan autocestovni koridor 5C i jedan zeljeznicki, ali sa high speed zeljeznickim koridorom za brzine iznad 200 kilometara na sat. Sve ste to UZP-u isporucili kockarska Federacijo.
Pazi im price haha Kantonu ne daju pare koje se naprave u tom kantonu ali niko nista ne govori stto iste te pare sve odlaze u Sarajevo isto kao iz Termoelektrane Tuzla? Mislim stvarno. Sarajevo ne proizvodi ni jedan volt struje ali sve pare od proizvodnje struje kao i placanja racuna za istu odlaze u Sarajevo i to je kao ispravno? Zasto pare od racuna za struju ne ostaju u kantonu?
Hajde ne lazi Jozo. Bosnjaci finansiraju pohrvacenu manjinu na nivou FBIH, kao i posrbljenu i pohrvacenu manjinu na nivou BIH! I tu je sva kvaka. Apartheid nije samo o ljudskim pravima potlacene vecine, nego i o njihovom novcaniku koje gadne manjine kradu.
Kljusino ja sam iz Tuzle i gledam Termoelektranu koja zagadjuje godinama Tuzlu, a od iste Termoelektrane niko nema koriti osim onih uhljeba koji su tamo zaposleni i primaju plate po 2-5000 KM. Od struje koju proizvodi TE niti Tuzla niti kanton niti bilo ko ima korist sve pare pokupe u Sarajevu. Zasto je SDA tri puta odbila da se zakonom uredi da pare ostaju u Tuzlanskom kantonu umjesto sto idu sve u Sarajevo ?