Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVI SE UFURALI KAO SDP DA PREDSTAVLJAJU S V E GRADJANE BiH. HAJD DA SALJU APEL ISPRED BOSNJAKA, PA NI PO JADA, ALI DA TO RADE ISPRED RS I HERCEG BOSNE JE KLASICNO PODMETANJE KUKAVICIJEG JAJETA.
Predstavnici mjesne zajednice Ćemaluša Donja su uputili telegram NSBiH.... Kakve gluposti. Nek se bave gradskim problemima kojih je i previše, a nek ne biste politiku na državnom nivou. Reprezentacija i onako igra utakmice u Zenici.
gotovo je kad su mamojebi usrali motku sad nas nece zaobici suspenzija!
Presmjesno :) Cuj apel :)
a i susicu ce dobro doci opravdanje da nas je po prvi put mogao odvesti na neko veliko takmicenje ali da mu nisu dali dusmani ;)
stanje u nogometnom savezu oslikava stanje u drzavi, dakle nama definitivno treba gonic robova da nas dobro nasamara i da nam kaze sta treba da radimo jer nama samim nije stalo da nam bude bolje, zato i jesmo tu gdje jesmo u urcu...
koji si ti tenkre. Trebali su upututi poruku sledeće sadržine: može nas uefa suspendovati, ali NIKAD FSRS neće uefa priznati i NIKAD reprezentacija RS neće igrati međunarodne utakmice osim sparing utakmice sa selekcijom ujedinjene Raške, Zete, Vojvodine i Sandžaka. Kosovo ima svoju selekciju.
u ime bh gradjana????? hahahahahahahahah koji tenkre