Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi red voznje nismo 30 godina vijdeli. Kakav crni red voznje, svakako voze kako im cejf..
@CapCarap Izgled autobusa iznutra kao da je direkto iz Cernobilja.
Gras je leglo bande, prostaka i krkana, ni red voznje ne postuju, na pojedinim linijama samo preskoce red voznje.
Tigris from Dubai works as a journalist, Arabs even used to fukk on yachts kuraftas, today she teaches us how to protect ourselves from the Curona, and half of Dubai has passed through it, even a seik bibn rupaz Ps AUNT HAS EMPLOYED ME IN THE MINISTRY
Red je takav da ide 5 tramvaja u 3 minuta a onda nema ni jednog nekih 20 minuta. Ko udje u prvi tramvaj nakon tih 20 minuta popuši ga pakistancu, alžircu, afganu, marokancu... I nadiše se svih mogucih smradova od izmeta, znoja, gnoja, pišake, raznih bolesti... ☠
Tko vam je donirao ovaj tramvaj, i kada-1850 ili 1890-te?
A što ne komentarišete ova sva stara napaljenka što sline na ovu crvenguzu? Pa vidi sav pod uslinili.
@PricefullSarajevo Dobar😂😂
Haj da vidimo 😂
Za 30 godina reda nije bilo, sad cete ga uvest maaaaa moš 'mislit.
@AO A hajd nek i ti napokon popljuva SDA. 😅
Za 30 godina reda nije bilo, sad cete ga uvest maaaaa moš 'mislit.
Revizori su najveći papani i krkani, koje je zemaljska kugla vidjela.
Zasto jos nije pronaden lijek za koronu: "Zato sto je profit od cjepiva neusporedivo veci. Patent na lijekove istice nakon dvije ili tri godine i poslije toga svatko ga moze proizvoditi, dok patent na cjepivo vazi "zivot cijeli"."
Sviranje k....u, samo da bi raja osjetila pandemiju, jer je nigdje vise nema osim u mjerama i medijima, ne spominjite mi oboljele, mahom u svim drzavama smrtnost ista ili manja od prosjeka, da je to onako kako prestavljaju onda bi smrtnost bila mnogo veca!!!
Mozda Centrotrans nesto i promjeni ali Gras,nemoguca misija. Jos na dispecerskim kucicama stoji red voznje iz 2011 god a ni to se ne postuje.
Jel skontao iko išta? Skupili se šatro da trućkaju kako bi ispalo da nešto rade, a zaključak dezavujisanje obično.