Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ove izbore je pratio totalni haos, nesnalaženje komisije, loša obuka biračkih odbora, a vidio sam i kako izgledaju određeni obrasci koji nisu bili regularni. " Haha ha, dal' vam ovo zvuči kao vladavina SDA zadnjih 20 godina? Dalje ruke od Tuzle. Imate svoj Centar.
"Postoje indicije i razne informacije ali se jos uvijek nista sa sigurnoscu ne moze tvrditi?" "S obzirom na to da na području Tuzlanskog kantona Socijaldemokratska partija (SDP) ne može ostvariti većinu..." Na osnovu cega SDA tvrdi da SDP ne moze ostvariti vecinu a oni kao mogu??? Volio bih cuti malo vise argumenata za ovu tvrdnju. Ovdje ne branim SDP i ako je bilo bilo kakvih malverzacija, doticni naravno trebaju odgovarati.
A u Opstini Centar je sve bilo regularno???
Najpostenije bi bilo sda proglasiti pobjednikom bez obzira na rezultate izbora. Mamicu vam klosarsku, treba vas pljuvat na ulici.
Bilo bi regularno da sti vi pustili papke u Tz? Pssstttt,pokrijte se usima i razgulite u Centar,o zelenoj Tuzli mozete samo sanjati.
Zato su sve moguce prevare i malverzacije iskoristene u Centru Sarajevo, jer ipak je opcina centar vaznija od deset tamo nekih drugih opcina.
Izgubili ste,i kmecanje vam nece pomoci,, Tuzla nikada nece pasti u ruke bande iz SDA-SBB-a !!
kad kurva pocne pricati o postenju .