Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste u stanju ni borce smjestiti u njihove davno otkupljene stanove, zgrada još nedovršena, a oni sa porodicama stanuju pod kirijom ... Odvedite ih u Poljine Hills, elitno naselje naših političara, i tamo ih smjestite, a vala možete ih zaposliti kao internet botove, novu SDA internet službu ...
Trebaju vlasti tražiti od KLIX-a adrese onih koji podržavaju migrante i nešto ih ko žale, pa ih smjestiti u njihove kuće!
Smjepštanje u Bihaću, Sarajevu i bošnjačkom dijelu Mostara. Očekujemo da bi smještaji već trebali početi i u Tuzli da SDa vlada nije nedavno pala u tom kantonu. A kako pakistanci učenici Osma Bin LAdena znaju doći u BIH i znaju gdje je SDA u kuvetu OSTAJE VELIKA MISTERIJA !
Stavite ih u kuce ovih sto su odselili u inostranstvo. Njima ionako ne trebaju do penzije.
Kako si to zamislio? Provalit u privatnu imovinu stranih investitora?
@PJS2 "privatnu imovinu stranih investitora" - grohotom se smijem. Znas kako se zove kad ti drzava oduzme imovinu? Nacionalizacija
Pa to i nije losa solucija. Mada su ti ljudi sa djecom prosli pakao na putu i kojekakvih trauma,nadam se da ce imati u tim smjestajima privatnost i adekvatnu pomoc .
@PJS2 A, nikad ti ne ponovi pitanje. Ne valja ostati duzan ... 😊
@jednobojnaduga S obzirom da je bilo napisano,nema potrebe ponavljat :D Pozz duga.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
biznis na djelu... Opet će neko zarađivati na tuđoj nevolji, uhljeb nečiji...
Hebo te led vi niste sposobni ni vlastiti narod vodit , a ne izbjeglice