Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet pogresan naslov! Da se "krece u obnovu", to bi znacilo da ce narednih dana da se montira skela. Ispravniji naslov bi bio:" CAK 100.000 KM KOSTA SAMO PROJEKAT SANACIJE". Nedostaje i informacija koliko m2 ima ovaj objekat, da znamo koliko KM po m2 ce kostati samo projekat. Ovako saznasmo, da ce 2 arhitekata dobiti po 50.000 KM iz budzeta. Za BIH uslove zvuci veoma mnogo samo za projekat sanacije
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa, aaaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Ne znam, ja sa sam na mjestu SDA, ja bih srusio ovu austro-ugarsku rugobu, i na njenom mjestu izgradio kakav nebodercic visok 300 metara, po mogucnosti stambeni sa jedno 4259 stanova, a investitor bi bio Al-Shiddi sa ANS Drive-om i Tibra Pacific-om kao izvodjacima. Pristupne saobracajnice i parkinge bi naravno asfaltirao Euro-asfalt. 'Ta ce nam muzeji.
Napomena (za one sa niskim IQ-om): Prethodni komentar je sarkasticnog sadrzaja.
Gdje je sad gdja Prašović da snimi kako Gradsko Vijeće glasa i radi kao kolektiv uz svog gradonačelnika za dobrobit sviju nas. Ova vijest je skoro i nečujna na žalost za razliku od izgradnje Hifine pumpe u Švrakinu gdje je Sanela ugrožena. SANELA OVO JE ZA DOKUMENTARCA I MEDIJSKOG PROSTORA a ne individualna pitanja.
Da vam nije bilo austorugara - jos bi vi hodali bosi po osmanlijskim kaldrmama.
25 godina je od 1945. do 1970. E pa sad zamislite da je 1970. stajala neka ruševina iz 2. svjetskog rata u sred grada - nezamislivo.
https://www.youtube.com/watch?v=7TPoD1LtGkY
blabla
Lijepo pa ce ovaj muzej obnoviti jer muzeji su osnovne zgrade za cuva važne stvari o nama
Sta rece bakirov babo za 25 god. bicemo kao svicarska.
samo da pozdravim jarana Elću Karu - Inače dobar čojk Pusa bok
..al' se jaranski cmačete 😂😂😂😂...e'o pusa i od mene 👄...😂😂😂😂😂😂😂
OMG WTF
Bravo upravo. Nikad nije kasno. Pozitivna vijest. Aferim.
...e, stvarno ste glupi....prodajte to Mercatoru, ili Konzumu...ili kakom Turčinu....ko hebe istoriju...treba gledati u budućnost....moroni glupi ....
Razmislite jos jednom.Pouceni iskustvom i potezima opstinske i "gradske" vlasti,ovo je idealna lokacija za neki hotel.
Najljepša ulica u gradu, zadnji momenat je prosao davno ali bolje ikad nego nikad...