Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li i Aida Barucija sa njim?Mislim skupa😂😂😂
SDA puna ljudskog otpada a u zadnje vrijeme svi sto iz iste izlaze puni afera svakoraznih. Samo hapsi SIPO prvo hapsi pa pitaj sta su uradili. Lopov samo takav cim je to izaslo iz SDA i pocelo po istoj pljuvati da skrene sa sebe fokus. Ne volim ni SDA sigurno jos ima more kriminala u istoj.
Sram vas bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
neka ga trajno.
lahku noć fudo... moralna vertikalo gornji i donji vakuf su uz tebe
Cuj prenocit nije hotel recite fino ljudino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
55 godina zivim u Zenici, rodjen na jaliji, ni jednu facu ispred opcine ne znam. Koji su to ljudi?
Ne može netko ko je godišnje zarađivao 2 oraha, a sada posjeduje 20 miliona oraha u džepu tvrditi za sebe da je pošten, kao što to radi Fuad Kasumović.
smrt fasizmu sloboda narodu 😂😂
Veliki oatriota Kasumovic.
ha,ha,ha, cuj tuzilastvo ze-do izdalo nalog. Pa prvo njih sve treba u tuzilastvu pohapsiti,sve goli kriminalac u tuzilastvu.
Naj tuznije je kad ti tvoji smjeste na kraju a oni krivi za taj slucaj !
nisi u pravu. ne pise se naj tuznije nego najtuznije.
🤦‍♂️
Bas na dan pustanja toplane koja je generacijski projekt. A vi ovce pljescite. Da je babu rodjenog pokro nije gori od onih koji vam tjeraju djecu odavdje. Neki su poslije 25 godina vladavine zelenih 'hadzija' docekali asfalt u selu zbog ovog covjeka. Vratio je nadu u ovu drzavu da ce stvari krenut nabolje. I sad vjerujete u spinove onih koji su vam drzavu prodali za marku a djecom vam vratili kusur. Bolle vam i ne treba
Kakvu ba nadu on vratio, u šta😅
Ovaj kriminalac vlada od 95 do danas kada je uhapšen. Imovina 10 miliona +
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grobar grada Zenice
nije ni on čist..al za razliku od bakira i njegovih poslušnika je izvor rijeke
Amarildo u Žurnalu sve objasnio sa odličnim zapažanjem da je prevarant prevario prevarante...
Gradonacelnice, Babino je uz tebe.
Fudo,građanska Zenica ti želi da nikada ne izađeš iz zatvora.
nije mi jasno zašto SIPA bombasticno pretresa porodicne kuce i nekretnine,šta traze? pa nije niko sakrio dokumentaciju ,sve je dostupno organima,a nije niko autobusku stanicu odneo kuci
Ne dajte lopovima! Pobjeći će!