Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jebbo ovo.meni neki dan otkrili da deda mraz ne postoji,bas sam se sjebbao...
ali limesa,ne vidis krucijalnu razliku.kod tebe je djeda mraz a meni je dolazio deda mraz:),vjerovatno je to,to.......
Biće graha i parizera, nakoso...
Predlažem ovu nedjelju da dođete u Pan Winter Pub u Sarajevo Holiday Marketu odlična muzika !
JADNI BIJEDNI NARODE ZAJEDNO SAMNOM. PIŠITE, BRBLJAJTE, ŽALITE SE, ISKAZUJTE NEZADOVOLJSTVO, BLATITE NAS, RADITE ŠTA GOD VAS VOLJA (SAMO NAS NE TUCITE) JE*BE SE NAS, NAMA DOBRO, HAJRUJEMO, UŽIVAMO, KO BAJAGI NEŠTA I VLADAMO PA DOK TRAJE TRAJE, NAMA ZAUHAR, A SUDEĆI PO TRADICIONALNO GRUPIM LJUDIMA U BOSNI JOŠ DUGI NIZ GODINA NAMA ĆE BITI KAO BUBREGU U LOJU A VI SIROTINJI KO VAS JE*E.
BLAGO NAŠIM GRADONAČELNICIMA, AL IM JE POSAO TEŽAK? KO ŠIŠA PRLJAV, JADAN, BIJEDAN, PRIMITIVAN GRAD, KO ŠIŠA ŠTO SE GRADEOM KREĆU TRANVAJI I AUTOBUSI NIMALO DRUGAČIJI OD SAME AVETI, ŠTO SE GADIMO UĆI U TA VOZILA (GRADONAČELNIKA VOZE LIMUZINE) KLADIM SE DA GRADONAČELNIK I NE ZNA KAKVE KRHOTINE KRUŽE GRADOM E MOJ GRADONAČELNIČE, .......................SMJESTIO SE U ONAKO UREĐENU VIJEĆNICU, BOGA MI I JA BI TAKO BILA GRADONAČELNIK.
samo da gradonačelnik ne padne opet... molim se bogu za njegovo zdravlje...
Krštaška sranja cocacola i ti holy proljevi pa neka se dobro iseru uz svjetla u boji i alkohol pa će kasnije sjesti za volan i ubiti nekoga nedužnog.
Hoce biti pive da naletim?
trenutno najbolja domaća piva je Tuzlanski pilsner, nemoj nigdje bez nje... :)
Coca-cola trg, vijećnica, poljske bogićne pjesme, sevdah, papin kip, krmetina, alkohol, striptiz klub, kockarnice, death brutal heavy zombie demon metal grupe, prostitucija, rastoderi, pederi, kerovi. To je naš grad, jel ga takvog znamo?
Kakvo paljenje svijeća sada? Ako se misli na adventske to je trebalo prije 2 tjedna jer je sad već treća adventska nedjelja..
ne treba nam ništa židovsko
Kakva Coca Cola sve je to nevjernicki trik da se skrene paznja .Bosnjaci vjernici koji volite Allaha kani te se tih gluposti to vas samo moze odvest u zabludu .Navest cu samo dva ajeta pa ko hoce nek razmisli ..Kaze Allah ko bude slijedio nevjernike u njihovom ophodzenju pripada njima Allahu nemoze naskodit sam sebi propast priprema.Ima ljudi koji rade djela neznajuci kolika im se propast od toga sprema neshvacajuci sustinu toga a zaista im sejtan uljepsava njihova djela kako bi im ih prikazo da su dobra za njih i ispravna ,a sejtan je zaista covjekov otvoreni neprijatelj.Kani te se suzivota i te parole suzivot pomaganje to je nesto a kad se radi o Allahovim rijecima i upozorenjima tu nema suzivota ko hoce nek vjeruje ko nece sebi ce naskodit samo.Vjernici imaju samo dva praznika Ramazanski bajram i Kurbanski bajram sve ostalo je zabluda a svaka zabluda vodi u propast.....
emire sinee...ti si budala....idi se ubiuj da ne trošiš vodu
Haj, bolan, pročitaj još štagod osim te obavezne džamijske literature! Pod uslovom da znaš sva slova.
Hoće li Obama u New Yorku svećano otvoriti Coca Cola štand?
zašto ne Coca Cola blagdanski market već "holiday", hahaha koja sprdnja ,lol, jedan gradonačelnik otvara domjenak koju je organizirala industrija gaziranog pića...
coca cola ima svako malo promocije svuda, ali nikakvi gradonačelnici ne dolaze na tako nešto
coca cola a ustvari treba a piše Božićni...eto toliko o MULTIKULTURALNOSTI
lik...ti si papk
pa zna se što se u 12. mjesecu slavi, ne mora se to naglašavati, čim vidiš ukrase zna se da je riječ o Božiću..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
AFERIM.