Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup gluplji najgluplji 🤣🔆
Dobar komesar... ne istrazuje kriminal SDA politicara... SKAKA jel ti dobra rasvjeta oko vikendice ..
a ko je bucko s lijeve strane
taman se uhljebio, neka malo kroz koji dan bit će ćlan uprave zajedničkih prostorija mupa KSSSSS
Ma mozete vi pisati sta god hocete, cinjenica je da ovaj gradonacelnik radi duplo vise od svih ostalih politicara i da prepoznaje dobar rad i trud. Evo čistog primjera! Bravo Skaka
JE LI OVO MOGUCE?!?!?! DAJU ZAHVALNICU LJUDIMA KOJI SKORO PA NISTA NE RADE. DO KAD CE SDA VLADATI OVIM PROSTORIMA? MUKA MI JE OD SVEGA, GADI MI SE SVE
sve pohvale sa gradonacelnika.koji je prepoznao rad zalaganje uprave policije na celu sa komesarom..Sarajevska policija je najbolja policija u drzavi..sva desavanja se vrte oko Saajeva i ubjedljivo ima naj vise posla od svih policijskih agencija
A UBISTVA 2 POLICAJCA, A SILNI KRIMINAL U KS, PALJENJE AUTA, TO STE ZABORAVILI ILI STE SLIJEPI???
Ma ja sam naprosto odusevljena ovim gradonačelnikom. Covjek ima osjecaja za sve potrebne stvari u ovom gradu, a posebno je tu podrsku zasluzio komesar koji je dokazao kako policija moze i treba raditi!
Da je srece da mu i ostali političari daju podrsku kao Skaka, a ne da se boje svoje sjene i Dine! Ako neko dobro radi svoj posao treba ga pohvaliti ma ko on bio i odakle dolazio!!!
Organizacija EYOF-a bila na visokom nivou, ali i mimo toga nasi policajci i komesar odlicno rade svoj posao i ovo je najmanje sto se moglo uraditi! Sve pohvale gradonačelniku koji se na ovakav nacin zahvalio Halilovicu. Bravo
Mislim da su i gradjani prepoznali rad ovog komesara i da ima punu podrsku za dalje. A na gradonacelnika smo navikli, uvijek je korak ispred svih!!!
Ovo je pravi potez u pravom trenutku. Ne smijemo dopustiti da politička prepucavanja odlucuju o nečijoj sudbini posebno ako je to neko kao komesar. Volim ovog Skaku samo sto se ne boji nikoga i sto jasno i glasno pohvali nekoga ko dobro radi svoj posao, bez obzira iz koje stranke dolazi!
Dvije najpozitivnije osobe u KS sigurno. I gradonacelnik i komesar su zasluzili mnoga priznanja za svoj rad, a najbolji je pokazatelj gradjani koji su prepoznali njihovo zalaganje. Ponosan sam sto imamo ovakve ljude na ovim važnim funkcijama!
I tebe je Skaka uspio obmanuti stalnim objavljivanjem raznoraznih fotografija gdje se seta Sarajevom, dodjeljuje plakete, topove, daruje novorodjencad, itd. A de mi reci sta je konkretno uradio kako bi nam bilo bolje?
Ima osjecaja ovaj gradonacelnik u najpotrebnijim trenucima pružiti podrsku ljudima koji to stvarno zaslužuju, a to je svakako ovaj komesar. I ne samo zbog EYOF-a vec zbog svih ostalih stvari. Svaka cast
Sama organizacija EYOF-a je bila savrsena, sve po p.s-u, policija bila na vrhunskom zadatku a gradonacelnik zasjenio sve druge! Nakon ovakvog rada necemo dozvoliti nikakvim stranačkim prepucavanjima da nam oduzimaju ovakve ljude!
Nagrada za osiguranje manifestacija. Ostale "zasluge" ne bih komentarisao. SF SN