Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazete zabiravio alija na zičaru a njegov predhodnik zaboravio narodu dati obećane zlatne kašike,,,cccc kako su ovi alije zaboravni,,strasno
Sjećate li se da je kapacitet parkinga ispred polazne stanice žičare bio čak 10-ak vozila. Ako tako ostane bolje da je ne popravljate.
daj nek poplocaju Ferhadiju jednom kako valja, i nek urade nesto po pitanju toga...
cuj \"sta se ceka\"! ceka se opet neciji merhamet i dobrotvorna donacija merhametli zapada kojem cemo poslije opet yeebavaat sve zivo i mrtvo. bolesnici nezahvalni
mine na Trebevicu su ISPOD puta ... dakle Trebevic je sigurniji nego Vrelo Bosne ...
Četiri mladića idu s Trebevića....
DA li su sve mine ociscene na Trebevicu
@rak ponjamke ti se i na djamiju i na zicaru
Ne znam kako to misle da Trebevic vrate Sarajlijama kada je on najvecim delom u Republici Srpskoj.
daće al đezira šućur alahu crvenom
Džamiju na Igmanu već imamo, saćemo da pravimo i žićaru. Umrite bagro komunjarska.
Semiha je za ovog dobermana bila NATO.
\"traziti pomoc medjunarodnih institucija\" hihihihihihihihi bez sadake bi mali zeleni davno pocrkali od gladi
nemojte tako nema se para dalo se za tv+cisternu alkohola
Zicara je najneophodniji projekat za grad gledajuci iz ugla prosjecnog gradjanina, koji bi za male pare mogao uzivati na planinskom zraku (pod uslovom da se deminira teren). Ali ne znam koliko to odgovara kantonalnim igracima koji su,kako svoje tako i nase pare ulozili u Bjelasnicu, pa sad ocekuju da im se to vrati. A mozda ce se zicara poceti graditi onog trenutka kad zavrsi devastacija Trebevica, kao sto je i Bjelasnice, samo sada mozda od vlasti sa gradskog nivoa.