Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima nama radi savjest i želimo da se izvinemo Tuzlacima, ali ova mrlja definitivno ne ide u prilog smirivanju animoziteta građana ova dva grada. Taj momak treba da u pratnji policije uzme spužvu i razređivač i obriše smeće koje je napisao na mjestu bola i užasa.Tuzla tolerantna kakva jeste definitivno treba da bude glavni grad Federracije a Sarajevo glavni grad države i da to bude zvanično.
hajd ne lupetaj gluposti živ bio. glavni grad federacije..
@Oskarovac pa bus je pod pratnjom policije ispracen nazad , toliko o tome
Ime mu je Mirnes Halilović. Izgazati nogama balavca bezobraznog, on našao šarati nešto.. Joj kako bi te izlemao, da imaš posljedice čitav život.
@Nokian808 Nažalost, sve je više ovakve stoke. Budi normalan debilu, napravi od sebe čovjeka gospodina, neku ličnost, a ne biti seljačina do kraja života. Sve je ovo postalo katastrofa, ovaj bi lizao asfalt da je u nekoj normalnoj državi.
Konačno da neko ima snage govoriti u ime Sarajlija. Bravo gradonačelniče, a ovog idiota i njegove roditelje treba natjerati da ponovo prokopaju tunel u Hrasnici kao dobrotvorni rad umjesto zatvora....
Jednostavno neodgoj pojedinca,lose ponasanje...pokazuje sliku njega samog. Bilo gdje i bilo kakav spomenik trazi postovanje...bez daljnjeg. Zalosno je,to je jedan mladi covjek bez imalo mozga,daj Boze da dozivi prosvjetljenje i shvati da nije “frajer” vec bijednik,kao i svako ko ovako se ponasa ..fuj
Seljacina i klosar ne znam samo sta je raja na kapiji cekala zato ga nisu prebili i objesili za jaja mamu mu huligasku
Los Angeles kažnjava autore grafita sa 50.000$ i 1 god. zatvora, Berlin kažnjava po kvadraturi iscrtanoj,kazne do 7000 eura, Singapur kažnjava po broju crta,poteza.. Detroit kažnjava zatvorom do 5 godina..u Boliviji moraš da lično očistiš svoje umijeće..u BIH ? Privedu na razgovor i puste..o čemu su razgovarali?
Tako je Nije malouman
Klixane ne brisi komentare koji ti je??? Sve je istina sto sam napisao
ZA osudu naravno osvrt na prvi komentar na ovo temu odgoj u znanje te vrijednovanje simbola čiji ma kakvi god bili izuzev onih koji simboliziraju mržnji i fasizam. Skaka svaka čast.
@INTEL dajte ljudi, kakve crne osude.. malog u cuzu 1 godinu da malo razmisli o svom djelu. Dokle cemo samo osudjivati bez konkretnih rjesenja.. godinu dana u cuzu pa neka vide i ostali sta ih ceka.. ovako i ja osudjujem da nije trebao.. smjesno..
Upravo tako Dosla bi mu krv u mozak
Mirnes Halilović?
Pozdravljamo mu mamu srdacno papcina klosarska
Ovo je samo jedan majmun, seljacki balavac koji je glupo odgojen od jos glupljih roditelja.Nema on veze sa Sarajevom niti sa navijacima bilo kojeg od dva Sarajevska kluba. On je iz Sarajeva koliko bih ja bio da kazem da sam iz Tuzle a da zivim u Banovicima ili u Zivinicama. Samo po dzepu udariti i kazniti roditelje....kantu jupola i ofarbati zid da se sija.
ma Brate nema on odgoja.
pa kako si bolan osudio ista kad ste ga pustili odmah. trebamo ga mi građani sarajeva gologuzog za noge objesiti na skenderiji da visi
tako je
a vidi onog misa u kaficu sjedi I lik nista...jebem ja takvu drzavu I takav narod
ah kad je dijete odgajano da je samo bitno sarajevo i Markale..zalosno al istinito..
Ti branis ovaj cin? Neodgoja i nekulture?
Gradonacelnice zasto ne osudis desavanja u azilu Praca? Osvrni se malo oko sebe i pogledaj sta ti se desava pred kucom.Zabio si glavu u pijesak kao i ostali i boli te neka stvar za sve.Stidi se sebe i funkcije koju obavljas.I ostali takodje.
nije ni cudo da nepostuju,jer sve sto je sveto vi politicari ste pljujete na to,kakva drzava i politicara takva je i omladina
18,7% na aparatima
18,7% = 50% ekonomije.