Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRNA informise uvijek super objektivno i realno!!! Sto prenosite tekstove ove agencije koja je 10% pod kontrolom kriminalca Dodika!?
Boskos jesi ti skraćenica od Bosić+kos!?
Bilo je više pitanja nego prosvjednika!
Daj oladi Бaне Jeлaчiћy! Kao sto sam ti rekao provaljen si i ocevidno je tko si. Ovdje sjedis puno radno vrijeme pisuci komentare po nalogu traktoriste Dode i njegovih politickih partnera! Kako Dodik nije barem nekoga malo slifovanijeg pronasao za takav zadatak. Ocito ga stvarna inteligencija RS ne podrzava!
Hoću, oladiću ti sestru! Hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
j.e.b.e.m. te bosno
E, baš jesi. Voli te Kačavenda i njegova bratija!
Fale dvojica ili ti dvije Ispred zgrade Gradske uprave danas se okupilo devet građana, od koji su dva odmah otišla, a njih pet je ponovo primio gradonačelnik Pavić. Hitno pitanje za OHR,SVE MOGUCE AMBASADE I VIDOVITU DJEMILU :GDJE SU DVA UCESNIKA PROTESTA
mogo ih je obadvojicu žiiiiiik!
a i izgleda ko sahbaz
Mani se ti protesta o odgovora njima,nego utici da se rudnici ne prodaju!
Ti znas da su prodati davno...
@petarb. Naravno da su davno prodati. Zar se ne sjecas kad je Dodo isao Izrael. Tu su pali rudnici, Dodo uzeo dobru proviziju. Haj nam reci sta je jos ostalo od imovine?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)