Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i prosrbi bi i dan danas ucutkivali zrtve.
KAD CE ONI ODGOVARAT ZA BACANJE GLAVA MRTVIH SVINJA NA FERHADIJU PRILIKOM PONOVNE IZGRADNJE JER SU PRVU UNIŠTILI???? JEL TO POZIV ZA SLOGU BIO??????? GAĐALI NAROD KAMENJEM!!!!
Ja mislio sazvao sjednicu da pita odbornike da li je neko od njih bio strażar u logoru Trnopolje dje je ovaj hodža bio sa 10 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta mu bi da daje izjave u RSu. Sad mu iz Federacije niko neće pomoći
Zamisli gradonačelnik Berlina posle 2. svjetskog rata sazove sjednicu jer je tamošnji rabin rekao da su nacisti počinili holokaust
prvi kmer vidi veće prijatelje u Srbima nego u ovom imamu... kakva pomoć od osmorke, oni pomažu više i Srbima i Hrvatima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nebeski narod nastao na genocidu krvlju zena djece ubijanjem svega sto nije srpsko fuuuuj
Ja ne znam kako ovi smrdlji genocidni srbocetnici iz Prijedora imaju bilo sta reci, to je grad ratnih zlocinaca.
Pocelo je.. genocid 2.0. Nasi sute i to je to, gamad genocidna radi jedino sto zna.
U ovo hitno uključiti strane ambasade inače je hodza najebao.
Treba pitati gosp Konakovica i Nikšića i.aju li neko mišljenje o ovome. Misle li oni inače išta ili to rade stranci za njih
Pa jesu sekta, nigdje se pravoslavlje ne tumači ko u Srba, sve neki kućni svetci, ksena princeza ratnica bi im pozavidjela… a sveti sava je izmišljen lik.
Moze nacelnik prijwdora zajedno sa vjecnicima..podudlati efendiji..nije ovo 92...a ni Kozarac i narod Kozarca nisu kao nrkad kada ste bebu u mjesalicu za beton ubacili...mamicu vam..
Svi smo mi Hafiz ef.
Govoriš istinu i završiš u zatvoru.
Ovo je prst u oko zrtvama genocida i zlocina protiv covjecnosti. Bosansko drustvo i drzava moraju imati adekvatne odgovore!
Ukoliko postoji u RS u pravna država,prvo neka procesuiraju svog predsjednika za to isto djelo
Opet bi đikani bjele trake, keraterm i tomsšicu
Da im je mogucnost opet bi oni cinili genocide. Zamislite srbina sa imenom Dobrica,a kama mu u ruci,spremna za klanje.
Može li se javor naći pod vrbom.
Zatvoriti koridor pa ih pustiti konvojima da napustaju i iscure iz zapadne Bosne u Srbiju. Dobro njima - zivjece u Srbiji koju vole, dobro nama, necemo imati bolesno tkivo u drzavi.
Neka dokazu da je slagao! I sta se jedan gradonacelnik ima sa ovim.