Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam im otkazao smjestaj. Sa 6 prijatelja sa kojim u Makarskoj ljetujem preko 7 godina. I da, nikad nismo flasicu ostavili da nismo bacili, nikad svoju hranu nismo nosili, cijele dane smo provodili na plazi uz cjelodnevno cuganje na bubi. Navecer diskoteke. Ne kazem da smo milione ostavljali ali smo se gotovili koliko god smo mogli i niko nije zalio. Sad idemo na mjesto gdje ce nas cijeniti kao gosta. Btw ne donosite svoje smece zime po nasom planinama i skijalištima.
dodji u Ulcinj ima zenske ima sve
Bravo,čestitam! Anegdota,od prije 11 godina,spedito u restoranu zovem konobara i lijepo pitam ako može još malo hljeba,odgovarami vi hoćete kruha?pure mi film rekoh ne,ja sam htjeo hljeba!dignem se platim i pravac nazad u Rajvosa..ostade i smještaj plaćen ali nije mi bilo žao.Od tada,nikad više.
Isto tako kruzer istovari na dan u Dubrovniku preko hiljada turista, prosetaju, kupe koji magnet I ostave smeca po ulicama grada na svakom koraku. E sad mi reci koja je razlika izmedju busaI kruzera ???
Na moje oci bas u Makarskoj se ispisase 3 Poljaka pjani ko zemlje i porazbijase flase... ja Sarajlija sa zenom i djecom postidio sesvoje nemoci.... to da urade u Sarajevu sasuo bih im sanser u koljena... mamu vam skutorsku!
ne dolazimo svi autobusom ... i sada ne planiramo da ostavimo pare
Djelimično si upravu Gradonačelniče, nekih 50%...
Majmune smece ti ostavljaju hrvarski i EU 'backpack'-eri.
Ne znam fakat sta Bosanci i vide u Makarskoj... najveca rupa hrvatskog turizma... fuj
Ja sam se baš iznenadio da je ovo gradonačelnik ovako prokomentarisao, ipak on voli Bosance ko svoje rođene. Izvinite Vi gradonačelniče što vas nismo ispravno razumjeli.
Niko me kaže da smo mi Bosanci top, ali generalizovati i pisati da mi prljamo grad i da od nas nema koristi je u najmanju ruku bezobrazluk.
Hoćete da vam Bosanci doniraju korpe za smeće?Vi i tuševe naplaćivate što je osnovna ljudska potreba.
Ne zna doticni sta je rekao pa sada-nagadja! Da nema bh turista, Makarska ne bi prezivila ni jednu zimu. Jos kada vam mostarka Safija Gadafi, pridodje pa kupi kucu, sto ce biti puna muslimana!
Meni su ovi komentari presmijesni za citat, tko ste bolan vi? Glumite kao da hrvatski turizam ovisi o bosancima, probudite se molim vas.
Vi ste smijesni i nistavni! Mozda zavisi o Amerikancima i Nizozemcima? Nije da lupate, nego cete pokrenuti hercegovacki krs, iz kojeg ste iznikli! Kao Hrvati!
Nema sapuna, ne mozes se vise oprati. Poseti predsednika u zagrebu i konzumiraj isto sto i on.
Nikad ne poželiti otići u Hrvatsku kada ovako nešto čujete. Pored toga što su bezibrazno skupi uz to su i beskonačno drski. Ima hvala Bogu zemalja koje imaju more
Dobro, čovjek se obratio i rekao da smo dobro došli. Ne palite se na novinarske gluposti. Sve je OK idemo dalje ko i do sad.
Gradonačelniče vredžate cielu BiH, ima nas koji smo kupili Vile dvokatnice u Makarskoj, tamo ljetujem sa cijelom famelijom iz Bosne i potrošimo po 10.000 KM za jedno lieto
Hajde što ne govoriš istinu, ali što si nepismen,….
a glupi bosanci idu i dalje u tu fasisticku tvorevinu.
Smijesno mi je kako ste hipokritični, a ni ne vidite to. Vas nazivaju imenima i mrze vas, a evo vas, radite isto.