Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao mu je i katanac odmah dati...
sve je super, osim naših političara
http://faktor.ba/skandal-s-kipom-majke-tereze-u-sarajevu-prijava-protiv-gradonacelnika-komsica/
Normalni ljudi će uvijek graditi mostove, nenormalni će uvijek graditi zidove.
A šta ćemo s onim desetinama miliona eura koje nam naši dragi izabrani lideri uzimaju iz džepova svakodnevno? Papa je gost; opšta kultura nalaže da se gost što ljepše ugosti. Ali šta ćemo s ovim našim liderima koji se goste desetinama miliona na račun toga što siju netrpeljivost i mržnju među vlastitim narodom?
...kolko ja vidim...glavna spika je na ostajanju katolika jer su prepolovljeni u bih... Pa to se ne radi moljakanjem nego podizanjem standarda zemlje.... To isto ko pokusaj bakira da nekog on upravlja gde ce zivjeti...on bi nekog vracao negdje :)))
...trebao je pocasni gradjanin Sarajeva Milan da dodje...
sve je ovo fino i krasno.......ali desaval se ista jos osim Papaday........hocu nesto drugo da procitam
sta cemo raditi???? dosadno mi je!!!!! proslo me ushicenje......
Rag?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Iskreno, kad sam vidio onu trojicu glavonja u razgovoru s papom, fakat, al fakat me bilo stid.