Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix i izvjestavanje.. jer bi naslov "Forto ugostio gradonacelnika Istanbula" bio previse normalan.
SDA je stvarno izdajnicka stranka, prodali su se Erdoganu za par vreca zlata. Fujjjjjjjjjj
SDA jedina ima infrastrukturu da zaštiti BiH, ali je kidnapovana od strane vrlo loših ljudi, tako da ako si pošten i sposoban, nema ti stanka u SDA. SDA je postala parazit koji iscrpljuje državu, umjesto da joj služi.
Dokaz da Izetbegović i Skaka nisu krvi bana Kulina i kralja Tvrtka I. Volim Turke, to ne krijem (mada im prodaju Bosne nikad neću halaliti), ali ova dvojica su hinje nad hinjama.
I eto vam suštine SDA demokratije. ☝😌
Dokaz da isti centri moći finansiraju i jednog i drugog...
jel to skaka nije smio, covjek je demokratski pobijedio "braca" turci iz istanbula ga izabrali i to i na ponovljenim izborima nakon sto su mu htjeli cistu pobjedu ukrasti i sad reci da nisu vnago.
Pa zar niste govorili da treba pojacati druzenje sa zapadnim silama a ne Turska, Iran i ostali ili ovo ima veze sto je ovaj protiv Erdoana.
Stisni pa ugosti Ekrema!!! :))))))
citamotuA koji si ti papak
kakav je to sastanak bilo kakvih gradonacelinika bez Milana Bandica. nas Bosanac iz Gruda i pocasni gradjanin Sarajeva i nosilac srebrenicnog cvijeta ce biti uvrijedjen i povrijdjen sto nije pozvan na cevape i kahvu
Sta ceka nasa dokazano profesionalna Sluzba za Strance, sto ne hapsi ovog covjeka. :)
Ja cekam predcednik irak sto ga zovu abu ades ubijao puno djece Cekam da dodze u sarajevo joj Sta bih mu ja uradio kupim sniper Odmah u glavu ga pogodim I onda palim neku muziku 👍🇮🇶
Forto reci mu neka njihove firme plaćaju naše ljude i neka ne varaju i ne lažu, kako su navikli. Nikad neće ući u EU jer lažu i varaju, kao ni mi. Isti smo, na žalost.
Posjeta iz Turske a nije Erdoğan, bas lijepo. Ovaj čovjek je budući predsjednik Turske, živi bili pa vidjeli. Ima ova vlada sluha s kim će tikve sadit!
Je li ovaj rekao da smo Ataturku ostavljeni u emanet