Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On i sve uposlenice gradsske uprqve zna kako se radi poso. S jednom ima vanbračno djete s ostalima još nije napravio djecu ali rade na tome. Ženi otvorio restoran, dok on šmrče bjelo itd. Na žalost Mamić došao u BiH i pomutio mu daljnje ugrađivanje. Jbg Mamić ipak ima jače veze šta ćeš...ničija nije do zore, nemoj da budeš mnogo tužan.
Daj Boze da dobije srcani prije sudjenja. Vise ce sudjenje kostati od onoga koliko je on pokrao
Izmet korumpirani, nema poštemog čovjeka na poziciji
Ima nade ako ovo pocnu presudjivat...
Ima jedna zlatna izreka Smiljane, kaže možeš koliko hoćeš ali ne i dokle hoćeš. I to je tako. Zna se da si gospodar ljudskih života u Čapljini i da se bez tebe pekara ne može otvorit da se ne ugradiš. Sad je došao đavo po svoje, a doće i po mnoge druge.
ima li ijedan Mujo u Čapljini .jeli osto ijedan .prije su bile sve same muje
živi dokaz kako liječnici idu u politiku samo radi osobnog bogaćenja i materijalne koristi.. lik je od dana kada je postao gradonačelnik,pa do danas,teži za desetak miliona eura,što u pokretninama,što u nekretninama..ovaj slučaj je samo jedan mali segment kriminala i korupcije koju ovaj sladunac,uz blagoslov stranke iz koje dolazi,drsko i naočigled svih pravosudnih institucija,radi već 10+ godina,koliko je na poziciji gradonačelnika..