Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, mozete sada da taj patent "kako pobjediti koronu" prodajete na zapadu i od RS napravite ekononsku silu... Ama suti tamo, nesreco jedna i ne zamlacujte taj glupi narod jos vise.
Naravno da ce sve proci.Pitam se samo kakve poslijedice cemo imati poslije svega.Hocemo li imati novi svjetski poredak i tko ce biti pobjednik u svemu ovome.Sadasnja vlada nam skracuje demokratiju, stalno nam govore da je to za nasu dobrobit.Da vidimo tko je 100 % ubijedjen u njihova priopcenja.Da li nam je potrebno vojno stanje kao u Srbiji?
@realnost123 ***boli me ćundara za svjetski poredak samo da se hoće ukinuti genocidna tvorevina takozvani manji entitet sve ostalo je sporedno.
Kakva je ovo izjava, kako je moguce da ima vise izlijecenih nego bolesnih, u tom slucaju pojedini su se izlijecili koji nisu bili ni bolesni?
Ako bogda....preprodice se proce I ovo
Normalno da mozrmo jer je obicna gripa sa 0.1% smrtnog ishoda ...samo treba na pravi nacit prosut suplju pricu ovcama.....mi smo vas spasili daj te nam jos 25 godina vlast
Ma hajte molim vas
Amin...
Pa od pocetka je vise izlijecenih nego umrlih samo sto mediji jos forsiraju pricu o najopasnijem virusu ikada koji se pobjeđuje pranjem ruku. Toliko o virusu
Svake dvije sedmice ce biti kriticno?????