Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donirali SDA ikad išta? Ili samo uzimaju?
Sa njima samo čir možeš dobiti
Doniraju smece tvom nacalniku ahhahahahahha
Ljepsi Sattler od Benjamine
Bolesnim SDA fašistima smeta i akcija darivanja krvi. Pogledajte samo bolesne komentare SDA fašista. To je prešlo u ludilo. Pa bolje da ništa ne komentarišete, ovako samo još više srozavate stranku. Doduše, ne može se više ni srozati. Bolesna fašistička stranka.
Radi li ova šta, osim smijanja i foto....!?
Dobar pokušaj rađenja dobrih djela i donekle i korisno kao što je u hitnoj tj za nesreće i povrede. Ali za bolesti to je beskorisno. Zdravlje svih organa i krvi ovisi od hrane. Ako jedete nezdravo onda da ste primili i najčistiju krv ona će ubrzo postati prljava i eto vam bolesti. Nažalost većina donatora i nema dovoljno čistu krv je nemaju pojma o zdravoj hrani.
Vakcinisani ne smiju donirat krv ..Tako kaze crveni krst .. koji je razlog ?? Imal ko kakih teorija zavjera zašto ne smiju, ja sam malo kratak za teorijama zavjere ,sve koje sam imao postale su istina ..
Ova djevojka nije dobro Ima li iko da joj kaze da nije vijecnica za darivanje krvi Nekad imam utisam da neko svjesno naopako pomaze ovoj zeni Za dva mjeseca njenog rada shvatili smo koji joj ke domet Pita jufke cvijece pa onda malo tirita pa buvljak u vijecnici, stare haljine sarjevskih umisljenih nusicevih ministarki i sad ovo pa ima li jos ili da smotamo kablove
Zrikava je totalni promašaj trojke! Samo se slika dok bi jedan Bogićević radio dan i noć za bolje sutra
Svaka cast, prvi politicar u nasoj drzavi koji je i kvalitetan covjek!
Kad treba krvi u Mostar ujkanima onda ne pitaju što je muslimanska, jedne prilike gore u zavodu kad dođe vozač, na vratima bolnica Mostar, kontam odoh dati nek im islam uđe u krv
Nek se zna da je gradonačelnica protiv vracanja biblioteke u prostorije Vijecnice.
Žiko nemoj ti donirati,propo si.ko kauc ne bi prezivio😂
zasto iko od bh vlasti koji sebe smatra antifasistom uopste ima ikakav kontakt sa ovim satlerom jer on toliko gura covicev izborni zakon na kojem bi mu i sam firer zavidio i vraca rome i jevreje u doba holokausta kada su bili ponizavani kao niko u istoriji,dragi moji bosanci sklonite to zlo od sebe
Vrati se Skaka sve ti je oprosteno Bar je gradio covjek
Šta radi premijer Forto i vlada KS!! Vlada Kantona Sarajevo izdvojit će preko 120 hiljada maraka za pomoć kladionicama čiji je rad bio obustavljen u martu i aprilu ove godine zbog pandemije koronavirusa, objavljeno je na službenoj stranici Vlade.
Da li ce taj podatak biti objavljen u medijima? Ili stvarni rezimski botovski mediji sute o sarajevskim vladarima
ALO ALO
Zove viena