Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se udruze sve strane to ide sve svojim tokom, bravo za nasu vlast i lokalnu i kantonalnu.
Vlada kantona i ove dvije Opcine su pokazale da se dobrom saradnjom sve moze postici, tako bi trebali svi da razmisljamo. A ne da se huskamo jedni protiv drugih.
Bravo bravo, drago mi je da pocinju radovi, da se pokrenulo ovo pitanje, tako se to radi. Na kraju krajeva nije bitno ko pokrece sve te radove i projekte, vec je bitno da se dese.
Sve sto opstruira finaliziranje projekta od ovakve vaznosti mora biti uklonjeno. Prioriteti su jasno definisani. Za sada ovo fino ide.
Projekat koji ce podrazumijevati svakako i izmjestanja i rusenja,al sve u cilju izgradnje transverzale koja ce znaciti svim gradjanima.Nadam se da ce biti sto manje problema,i da ce se uspjesno realizovati do kraja!
Projekat od velike vaznosti,kako za gradjane tako i za ovaj grad!Drago mi je da sve ide svojim tokom,i da su nadlezni udruzeni pristupili projektu koji ce nam svima znaciti!Samo naprijed u realizaciji projekta!
Ko je Senad Salkic (Lopovsku facu i pogled ima), direktor u EP BiH, kako on onako mlad na nako veliku funkciju, daj nek neko objasni, castiti cu ga. Prosto ne mogu da vjerujem da je tu sve bilo regularno oko dobivanja te funkcije.
Drago mi je vidjeti da se drzi intenzitet i kontinuitet sastanaka i pronalaska zajednickih i najboljih rjesenja koja se pojave i iskrsnu zs bilo koji dio izgradnje prve transferzale
Sve sto smeta i koci izgradnju jedne ovakve dionice treba msknuti i skloniti.Pa nece vlast pitati pojedinca sta mu to odgovara i koje su njegove zelje.Pogotovo ako imate situaciju da je covjek bespravni korisnik objekta,ilegalno se tu naselio,i bez ikakve dozvole koristi prostorije koje su u krajnjoj liniji u vlasnistvu druge institucije.
Sve vijesti koje su bile objavljene a ticu se trase Prve transferzale su nam pokazivale koliko je to samo ogroman posao i iskreno se nadam da ce svi naci sluha i snage da nam ovaj projekat dovedu do kraja jer nam ocajnicki treba pomoc u rjesavanju saobracajnih kolapsa.
Odlicna stvar jeste da se sve radi jedino i samo u interesu gradana.Smanjenje guzvi i rasterecenje tih prebukiranih cesta je svakako interes za sve nas.Super projekat
Bas se na svaki detalj mora misliti i toliko stvari se treba uzeti u obzir.Sve u svemu najbitniji je da imamo volju i zelju da se Prva transferzala izgradi i da smo svi pri tom stavu.A dio po dio problema ce se rjesavati,strucnjake imamo dobre
Nije jednistavno realizovati dobar projekat, naravno da uz sebe vuce i dodatne radnje, izmjestanja, rusenja...Nase firme su osposobljene za ekspeditivno izmjestenje gasne cijevi a svako nezadovoljstvo je poticaj napretka, zato samo naprijed.
Gradnja Prve transferzale nije niti malo lagan projekat i jedino kada se svi udruzimo oko istog cilja mozemo ocekivati da cemo nesto i uraditi.Ja se nadam sto skorijoj realizaciji po svaku cijenu pojedinca koji ne moze biti iznad cijene i interesa velike mase ljudi
Svima nam je valjda isti inteers i cilj a to je da ova cesta bude sto prije napravljena i osposobljena.Samo pomislite na svakodnevne guzve koje trenutno imamo na Sipu,Barama,zakrcenje u drugim dijelovima grada pa ce vam sve biti jasno i znat cete za koju stranu navijate