Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna djeca sve preko njihovih ledja
De se pozabavite dzamijama koje nicu kao gljive na parkinzima, igralistima, parkovima, raskrnicama...cuj crkva problem E moji fanatici
Da nije bilo SPC koliko bi danas srpske omladine bilo zivo jer ih je ista huskala i slala u krvoprolice, a da i ne spominjem ostale ubijene nesrbe u proteklom zlocinu UZP-a
U svakom slučaju netreba dirti nešto na čemu su odrasle generacije ! Mjesto je i okupljalište i igralište stanovnika Borika. Crkva na tom mjestu će naškoditi teško novouspostavljenim odnosima GRAĐANA!
Neka grade na buvljaku preko puta..i onako od 100 kioska ne radi 95 njih...propao je projekat..prvih par godina je bilo popunjeno valjda vide da su svi zatvorili tamo standove i onako niko nikad nije tamo nesto kupovao..ima i parking u sklopu od 100mjesta ali dovoljna je povrsina samog buvljaka da se izgradi crkva, a ne dirajte ono brdo gdje se djeca zimi sankaju, nemojte biti idioti...magarci!
baš... a ko hoće, eno rebrovačke crkve na deset minuta hoda.
@Max_Bunker Ma imas i Hram u centru pa nikad nije da nema mjesta za zapaliti svijecu ili slicno..treba para uzeti na izgradnji..
Pa hramovi su juznim slavenima puno bitniji od fabrika
Đikani na aparatima zbog đikana, mirakul :))))
Što mi pucate minuse đikani?'Ne bem vas ja no SPC!:)))
jel ovo deda mraz? jel se i ovaj priduzio isilu?
to im je vožd heheheh