Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da se smijete i veselite kao majmun kad dobije bananu trebali bi da znate da je taj granični prijelaz preko kojeg krajiska dijaspora donese najviše novca u BiH. Vama je iz pitarske kotline i njenih provincija to smiješno, za nas znači egzistenciju jer je Sarajevo na nas davno zaboravilo. Kad vam se jedan dan ukažu na protestima autobusi Krajišnika u Sarajevu zbog svega šta nam radite vidjet ćemo onda hoćete li se smijati.
referdum i pripoite se hrvatskoj. nako pola krajine ima hr putovnicu. pa neka Sarajevo i istocnobosancima bude onda svejedno.
mojne haveru dolazit da nam protestujete ovdje, polupat cete nas joooj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U pitanju je tehnički kvar a ne neka uredba koja bi spriječavala građane sa BH putovnicom prelazak granice u Maljevcu. Pa ne vidim razloga da se itko osjeća poniženim ili građaninom drugog reda. Eto, dešava se da tehnika zakaže, ni prvi ni zadnji put.
ja kako pisete ove clanke ja pomomislio stavi se nam rampu ko madzari smrdiji
To samo Babinim!
da ova dijaspora nesalje vitre davnobi sve pomrlo u krajini.ovi iz sarajeva samo otimaju.vreme je dase narod sruci prvo na vladu kantona daim se ukine i rad i plata pa onda dase organizuje prevoz dase ide u sarajevo po ono stonam je oteto.
Maljevac je u Hrvatskoj, selo kod Slunja a ne u Velikoj Kladuši kako Klix piše. ''Maljevac je naselje u Republici Hrvatskoj, u sastavu Općine Cetingrad, Karlovačka županija. Prema popisu stanovništva iz 2001. godine, naselje je imalo 149 stanovnika[1] te 41 obiteljskih kućanstava.[2]
prvo traze sto eura ondate ispitaju kao dasi krenuo u kriminal a ne na baustelu.ti hrvacki carinici ponizavaju svakog muslimana koji nosi dejtonski pasos.zatosu mnogi bili primorani na hrvacke domovnice .zaista politicari bih nesluze nizasto nego da varaju i unistavaju svoj narod.potkruzaneri bosanski
Sto je veca kompjuterizacija sve je veca zbrka.
Klix svaka treca vijest ima direktne ili indirektne veze sa Vkladusom
Mrš stoko,yebem i tebe i tvoj nick.
pa ima Izačić kod Bihaća, ono 30 km dalje. NIđe problema
plan radnog naslova : "samo preko ljubuškog na more (hrvatsku)"
nek probaju na ljubuški :-(((((
ako zatvore većinu prelaza, možda bijača (ljubuški) proradi ... pa wc koridor počne ličit na pravu cestu
Samo da nam rvati ne podignu zid ko mestikosima i srbistanu..
ako se pise o GP Maljevac, onda stavite i slike tog prelaza, ovo nije taj prelaz...
http://www.uskinfo.ba/vijest/gradanima-sa-bh-pasosem-onemogucem-prelazak-granice-u-maljevcu/13925
Sta sandze znaju o bosanskim prelazima i gradovima...
Ne treba se cuditi kad smo rasadnik vehabija..
To je zbog one sekunde od sinoc ! ;)
EU: Error 404