Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne volim prevarante i lazljivce
Niko ne voli prevarante a država ih puna. Kako to? Od predsjedništva pa do onog hajvana što prodaje sir na pijaci - svi gledaju gdje mogu koga zaj3bat'. I što je još interesantnije, svi mrze prevarante. Čovjek kad nas posmatra sa strane pomislio bi da živimo od licemjerja a ne od hrane i vode.
Mic po Mic 2014-2021...
Cuj ne smiju isplacivati uplate.....haha Na vjasala s njom.
I još pusti ljude da otputuju, da im makar kaže da ne idu džabe, jbte ovu treba objesiti
Najveca mraka je iz banovica
Nikad nisam niti ću uplatiti nekom da mi ,,ON,,nađe destinaciju, pa nisam toliko lud i glup, da mi neko traži koji nikad nije ni bio dole, eeej,.,,
Pda - kuko gdje god su tu je propast i kriminal eno u Tuzli i Lukavcu postadose kriminalna gnijezda od radnickih gradova
I kaže svoja prava tražit putem suda, drage volje gospodo e sad ćete platiti sve i to sa kamatom i uračunatom duševnom boli.
Nek su Dadu nasukali...
Nije vam sumnjivo bilo da dvije osobe idu u tursku za 1200KM u hotel sa 5* i all inclusive
Nisu jedino koji to nude za istu, ili cak nizu cijenu...nije poenta u tome.
Banovići i ljetovanje ahahahahahahahah
i ovu agenciju drzi kuko. on i njegovi kukci su prejaki za ovu nakaradu
Kojeg suda? Prijekog?
Mislim da ih treba poslati u zatvor. Imovinu konfiskovati i prodati za tek toliko da se klijentima namiri gubitak. Materijalni i psihički gubitak. I zašto ne objavite imena ovih lopova i varalica. Objavljivanjem imena ovakvih i sličnih parazite, sprečavate da to ponovno urade.
Aminaaaaa dzigaro materina!!!
Ovakve i slicne neugodnosti dogadat ce se i u buducnosti pogledajte samo ko sve posjeduje turisticke agencije samo se misli kako prevariti ljude i ukrasti lovu a narodu kako bude.
Imala je podrsku nacelnika i SDA stranke. Oni su za ovo krivi
Uz pomoc SDA zavoda za zaposljavanje i njihovih krimi programa, neko ko nema uopste skolu zavrsenu za bavljenje ovim poslom, neko ko je zavrsio hebeni kurs...necije mezimce, koje se nije ' snaslo ' u biznisu...al sta ima veze, bice drugi konkurs.Ccccc