Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa čaršijica ovo Žepče
Toplanu je privatizovo "Zovko",naftas koji je firmu "krivaju Zepce" (hrvatski dio krivaje Zavidovici) kupio samo da bi mazut po 10x vecoj cijeni prodavo kroz toplanu
Dvajes godina na udaru koalicije SDA-HDZ.... Pa sta koji qrc glasate za njih?!
Dok god se budemo hebavali na nacionalnoj osnovi sve ce nam bit skuplje i skuplje a gazde ce da uzivaju.Nemoramo se ljubit al pozdravljat mozemo za dobrobit samih nas i nase djece.
U.mjestima gdje.Hrvati imaju.vecinu taj ustaski naboj prelazi u terorizam nad Bosnjacima. dvije skole pod jednim krovom, sva bitna upravljacka mjesta po opcini.sudu policiji vodovodu i ostalim elementima su zabranjena za.Bosnjake. Zasto.kanton i federacija.suti to ne.znam.
Po naredjenju vrhovnog komadanta Žepče ne smije pasti. Izdržite drugovi.
Dragi građani Žepća, Da kojom nesrećom živite u Sarajevu, gdje nas handrlja Vodovod stalnim redukcijama vode već 25 godina i kad ima vode upitne kvalitete, da vam poskupi struja, grijanje, da morate plaćati RTV taksu makar i na nezakonit način, na istom računu sa strujom, da vas napadaju ulični psi, da hodate po psećim fekalijama i dobijate boleštine od toga, da imate probleme sa javnim prevozom, pitao bih vas ko treba da se pobuni, zato budite sretni i živite u miru.
Ne mogu da vjerujem. Svaka čast! Mislim da bi se svi trebali ugledati na ove hrabre ljude...
gledao sam jednu staru AMERICKU seriju davno za vrijeme TITA ....TREZILI STE GLEDAJTE ...RETRADIRANI NAROD GLASAJTE OPET ZA ISTEEEEE
i treba vam tako kad ste glasali za SDA
Ajmo ih rušit!!
Najgori isprdak SDA sjedi u žepačkom vijeću
GLASAJTE ZA SDA GLASAJTE ZA SDA GLASAJTE ZA SDA GLASAJTE ZA SDA GLASAJTE ZA SDA GLASAJTE ZA SDA GLASAJTE ZA SDA PA ONDA KMECITE DOK VAS CEPAJU BEZ DUREXA
Ma niste vi ni svjestni koliko mozete izdrzat, svabe naprimer ne mogu preziviti sa 200 eur , a vi zivite rahat i jos njemacka auta vozate.