Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji Bosanci i Hercegovci, a posebno Tuzlaci!!Zelim samo da vas sve redom upozorim na par stvari - prije svega, vi morate imati KONKRETNE ZAHTJEVE - npr, da se smanje plate zaposlenika u javnim sluzbama za taj i taj %, a da se prikupljena sredstva prebace u neki postojeci, ili novofomirani fond za socijalnu pomoc..ili recimo ,da se ukinu sve dodatne naknade pored plate i toplog obroka sluzbenika, a da se ta sredstva preusmjere u fondove za stimulisanje privrede, poticaje, investicije i sl...ili na primjer, da se donese zakon o najvecim primanjima drzavnih sluzbenika u iznosu 2 500, a ne 25 000 ( sa regresima, toplim obrokom, dnevnicama, regresima, odvojenim zivotom, putnim troskom...) kako je slucaj do sad!!! Bez toga NECETE/MO nista postici, osim sto cemo srusiti ovu vladu, i izglasati drugu, a problemi ce ostati isti, tj i dalje cemo biti gladni!!Sve revolucije svijeta su ukradene - trudimo se da ne bude i ova!Protest je opravdan, jos samo konkretne zahtjeve i sve OK!!
...kad balkanci budu imali plan, tada će imati i državu...tako je bilo 45-90...
ne dozvoliti da se ovo na kraju podvede pod nacionalističku retoriku - jedinu kartu naših političara - ovo je prije svega socijalni bunt, reakcija na godine i godine nerada, pljačke, propalih pregovora šestorka, sedmorka, petorka itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ako mislimo da smo nesto napravili znajte da nismo NISTA!!! Odsad pa nadalje treba svaki dan sve vise i vise ljudi da dolazi i jaci pritisak na vlast da bude dok se god GAMAD NE ISTJERA!!! NEMA PREDAJE!
Molim vas obratite paznju na ovo!! :D 102 povrijedena policajca jucer a pazite ovo /watch?v=vH5sDDh71WE U ukrajini taj dan tako intenzivni sukobi i samo 70 povrijedenih. Mi glupi da povjerujemo u ovih 102 policajca, jadnici su bez ikakve zastite bili kao sto smo vidjeli...
Puna podrska protestima, ne smije se stati sada. Protest protiv vlasti u FBiH narocito kantona i lopova u kantonalnim vlastima. Ovo nezadovoljstvo treba da se prelije na entitetski nivo, a onda i na drzavni. Samo se pitam gdje je sada Frenkie (Hajmo ih rusit) ili Dubioza Kolektiv (Suti i trpi), gdje je sada peder i sekularista Fedja Stukan, sto se on ne bije s vlastima. Takvi nas ne trebaju predvoditi. Mozda ce se oni u vlastima praviti da nisu culi nase zvizduke i nase povike lopovi, kao sto to radi lopov Nermin Niksic iz SDP-a i Lagumdzija, ali neka znaju federalne vlasti da je revoluciju izveo narod i narod ce odlucivati dalje. Smrt Dejtonskom fasisticko-lopovskom poretku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
protesti protesti protestiii
ko je za da POLICIJA (sve uprave, uključujući SIPA-u), stane na stranu građana?
Nemojte samo okrenuti pricu na drugu stranu, niti se boriti provit SVOJIH gradana (POLICIJE) koja sluza naredanje glavesina, niti unistavati svoj inventar. Najveci krivci su STRANKE i POLITICARI. Treba ih sve pred lice pravde, i danas treba krenuti u LOV na njih, pa neka svoju nevinost na sudu dokazuju. SAMO BEZ NASILJA, JER CE NEDUZNI STRADATI!
PADAJ SILO I NEPRAVDO!
HEJ MOJ ČETO KURVIN SINE, HAJDE PLIVAJ PREKO DRINE RADOVANE PIČKIN DIME, DOČEKATI NEĆEŠ ZIME. BJEŽI S' BANDOM PREKO DRINE, U TRI PIZDE MATERINE. MI SMO... MI SMO BiH ARMIJA. HOLANDSKI JE ODRED PRVI, ŠTO DUŠMANE NAŠE MRVI. RUDARSKI JE VOD SA NJIMA, JEBE MATER ČETNICIMA. JER MI SMO... MI SMO BiH ARMIJA. DUBAIĆU SMRDLJIV GADE, TI SI ČETNIK I BEZ PRAVDE. U GAĆAMA TI SI PRDEŽ, DOSADAN SI KAO SVRBEŽ. JER MI SMO... MI SMO BiH ARMIJA. ČUJTE BANDO VIKENDAŠI, JEBAĆE VAS BORCI NAŠI. ČETE ŠUPCI SVIMA ZNANI, VI STE TURSKI KOPILANI. MI SMO... MI SMO BiH ARMIJA.
Ovde nije rijec o ustasama,cetnicima i balijama ovde je BORBA protiv drzave u kojoj zivimo tj protiv lopova koji vode ovu drzavu tako da ODJEBI sa nacionalizmom! .I.
J E B O te četo, ustaša, alija i balija magarče zatucani. Zbog takvih i jesmo gdje jesmo, dosta vas je više kako više ne pocrkate? jel živite od te silne mržnje ili vas nacionalisti plaćaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko si dao za fabriku' marku? evo ti marka nazad, vrati narodu fabriku. to treba da bude prvi uslov !
a gdje je dragi vodza?
SVI IDITE NA STRANU DEMOSTRANATA... I DZAMIJE I CRKVE I MEDIJE I POLICIJO I CIJELA DRZAVO (OSIM POLITICARI JER VI CE TE NAJEBAT AKO VAS DEMOSTRANTI UFATE) KRIMINAL, PLJACKA, BOGACENJE JE SUPROTNO SVAKOJ RELIGIJI........
Plan jednog Bošnjaka za danas 1.) uzeti sa Bismillom abdest, 2.) otići na džumu (ispuniti vjersku dužnost ali ne slušati korumpirane hodže iz ''Islamske'' zajednice plaćene novcem kvazi-elite i lažnih muslimana) i 3.) sa Bismillom na Protest!
DOSTA PORTALA. OD 12 SVI NA ULICE!!!
to be jarabi to be continued...
SMRT PASCADIMA DROTOVSKOJ I NJIHOVJ FAMILIJI KOMPLETNOJ!!!! JEBEM VAM DJECU I MATER DROTOVSKU - Zašto policajci uvijek idu u parovima? - Jedan je toki, a drugi je voki.
MC GUFFY WE KNOW EACH OTHER DO YOU KNOW THAT? WHEN I WARNED YOU ABOUT THE POLITICAL SYSTEM IN BOSNIA AND HERZ. DO YOU SUPPORT A NON-DEMOCRATIC POLITICAL SYSTEM ?????????????!!!!
MC GUFFY, PEOPLE WANT "FREEDOM AND DEMOCRACY" AND NOT "OLIGARCHY AND STATE TERROR"
Ruši sistem po babi i stričevima !!!!