Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte vise, puno vam je sest...
Molim?????? hahahahahahhh
🔴 Da li da se smijem ili da plačem 🔴
Ovdje se više ne zna ko je lud, a ko zbunjen?! Dakle, od novca građana se potrošili milioni za nabavku zaštitne opreme, i umjesto da se glupi građanin zapita zašto svi vršioci dužnosti javnih usluga nisu dobili opremu, građani opet od svojih para kupuju i poklanjaju. Izgleda da građani nisu ni zaslužili ni bolji Krizni štab, ni nabavke, ni zdravstvo itd
Ideli kakav asteroid prema nama da nas sravni molim te, pa političari plaču za donacijama nov četiri strane svijeta i neke zemlje su nam slali i para i medicinske opreme, a mi građani moramo skupljati za maske vozačima javnih prevoza, do kada će nam krv piti na slamku????
Jel moguce da je ovo vijest? Neka grupa gradjana donirala Kanonalnoj firmi cak sest vizira. Kakva smo mi sirotinja.
@BanNovan Nije problem broj, da je i jedan ako je od srca. Ali problem je što gradjani doniraju a ovi bi valjda trebali dobiti od poslodavca. Užas.