Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će mene ovaj klix više slikat, ovo stvarno nema smisla više :D
tračak sunca za jako lošu sezonu :/
priličniji naslov Uživali u blatu i na travi
Pored lijepih planinskih fotografija, odnekud se nadje i jedna sa Krima. :)
25. kadar
najsmjesniji su mi ovi sa godisnjim kartama, bas ste se naskikali ove godine,a fino pare mogli u merhamet poklonit da bar neko nije gladan.
Ovi sto skijaju imaju i podare. Vidis da niko nije nogu slomio. A gore se jelo, pilo i pokapalo. Jebeni su oni sto samo sjede u kuci i broje lovu. Od njih niko ne hajruje ni za kospe.
Hahaha koji si ti biser, ali u najnegativnijem smislu. Ljudi koji imaju nek uzivaju, a ako si toliko principijelan onda prodaj kompjuter i daj pare Merhametu "da bar neko nije gladan".