Komentari (426)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce onda na posao u federaciju?
Ovo je poslije posla
Pa do tada je završeno radno vrijeme, frka za posao bi bila da je u 8:00 😎
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Jel doso vakat?
Haman da traze posljedni cep u guzici!!!
@352 Samo vi tražite belaja pa kad se muslimani na Balkanu ujedine od Albanije do Hrvatske i Tarabićeva šljiva će vam biti prevelika.
Pogan i ljudski ološ došao da podrži kriminalca
Gdje je Mirza Hatic kad ga trebamo?
Kakva hrpa debila jbt
Ovo je ilegalno blokiranje i treba odmah poslati vojsku na te granice
Nedat im ovamo preko granice,neka idu u Srbiju i Rusiju.
rasporediti Armiju BiH na sve vazne lokacije do jutra
Pustite one svoje da prvo dođu na posao
Na entitetskoj liniji vec godinama eresovci nadziru kretanje video nadzorom. Po kojoj osnovi i da li je itko iz federacije/drzave to osporio jer nacin na koji su postavljene kamere , nadziru kretanje i bez granicnih policajaca. To je vec godinama uradjeno,ne trebaju fizicko prisustvo " granicara"!
100%
Evo prilike za botove i jurišnike... 😏
Ovi bosanski Srbi nisu normalan narod, cuj da brane lopova, pa svijet zna da je Dodik lopov. Tri milijarde maraka nije mogao ustedjeti od svoje plate.
Da su to pravi Srbi mislim da bi mi imali odavno drugačiju zemlju ali pošto to nisu Srbi već narod Bosne sjebanog identiteta onda se za nji ima jedan nivo tolerancije koji se nekom drugom sigurno ne bi dao.Proći će i to.Vidiš kako su kod muslimana koji su sebi prvi od grupa naroda BiH vratili identitet stvari izgledaju drugačije
Kako nema mjesta za srbe a "srpski hriscanski"kralj tvrtko usred sarajeva🤣
Ovo je ništa! Bošnjaci sabur, mi kad budemo izlazili na granice ovih nece biti ni u šupku!
Ovaj poziva na barikade ko devedeseti,vako je poćelo,lako je seljake nagovoriti za petnes dvajest maraka a na poslijedice ne razmišljati nema više jna.
Sta kazu Hrvati na ovo?
Lahko je sa nepismenim cobanima komandovati...