Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema potrebe za novinama sve isto imas na tv i netu
...u biti nebitno. i printane i elektronske medije kontroliraju kriminalno-političarske "elite". ozbiljno spoznavanje stvarnosti počiva na žestokom analiziranju "između redova".
Avaz jos samo kupuju firme koje imaju pretplatu na njihova izdanja, te poneki penzioner...
Eh al Avaz ima prednost da objavljuje reklame Bh Telecoma gdje je direkor Fahrin čovjek :)) Čitajući novi Avaz, mi je odmah postalo jasno da mi je dijete perspektivno jer nije završilo MEDRESU i da pakuje kofere za inostranstvo.
Pa normalno kada novine a posebno "Avaz" sadaa čitaju samo stranački poslušnici.Pročitaš naslovnu stranu i odmah shvatiš ko kome naginje... Sramota.
novinari su u BiH smece kao Risto Djogo i Smiljko Sagolj bez izuzetka.